Με μεγάλες συγκεντρώσεις η πρεμιέρα της προεκλογικής περιοδείας του Κώστα Σκρέκα

Εντυπωσιακή ήταν η επίσημη πρώτη των προεκλογικών περιοδειών του Κώστα Σκρέκα με πλήθος κόσμου και γόνιμο διάλογο με τους πολίτες στα Δημοτικά Διαμερίσματα Μουριά, Δροσερό, Πηγή, Λυγαριά και Γόμφους σε ένα …προμήνυμα υπέρ της Ν.Δ. ενόψει των Εθνικών εκλογών και υπέρ της δικής του υποψηφιότητας.

Η μαζική συμμετοχή των κατοίκων των χωριών αλλά και η διάθεσή τους για ουσιαστική συζήτηση με τον Τρικαλινό Υπουργό ήταν στα αξιοσημείωτα της πρώτης προεκλογικής περιοδείας με τον ίδιο να παροτρύνει το διάλογο στον οποίο ξετύλιξε με επιχειρήματα, το πλέγμα της κυβερνητικής πολιτικής «η οποία άλλαξε την Ελλάδα τα τελευταία 4 χρόνια», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά αλλά και τους πολίτες να έχουν την δυνατότητα να θέτουν ερωτήσεις τις οποίες αναλυτικά απάντησε ο κ. Σκρέκας.

Ο Υπουργός, αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα στον Νομό Τρικάλων, στον Ε-65 «ο οποίος αποτελεί μια μεγάλη τονωτική ένεση για πολλούς συνανθρώπους μας και τις οικογένειες τους», όπως επισήμανε ο κ. Σκρέκας, στο φράγμα της Μεσοχώρας, «που αυτή την στιγμή προχωράει με την αναβάθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του και τα συνοδά έργα που θα ακολουθήσουν, για την μετεγκατάσταση του οικισμού».

Ο Υπουργός έκλεισε την ομιλία του με έργα που υλοποιούνται μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε Δημοτικά Διαμερίσματα της περιοχής, όπως η ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων, η ανακατασκευή πεζοδρομίων στην Πηγή και την Λυγαριά, η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού στο ΤΟΕΒ Γόμφων κ.α.

Ο κ. Σκρέκας, κάλεσε τους πολίτες στις 21  Μαΐου «να πάρετε μια μεγάλη απόφαση, επιλέγοντας ανάμεσα σε μια καλή Κυβέρνηση και μια κακή Κυβέρνηση», με τον ίδιο να υπόσχεται πως «θα κάνω οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου, ώστε να παραμείνουν οι νέοι στα χωριά, δημιουργώντας στον τόπο τους».

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας, αύριο Τετάρτη θα επισκεφθεί στις 10.30 την Οξύνεια, στις 11 το Κακοπλεύρι, στις 11.30 τις Σταγιάδες και στις 12 την Αγναντιά.