Με «Ιππότη των Χριστουγέννων» επιστρέφει ο «Μύλος των Ξωτικών»

Ο 10ος «Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα θα πραγματοποιηθεί από 3 Δεκεμβρίου  μέχρι 6 Ιανουαρίου 2022.

Το θέμα του όπως αποκαλύφθηκε σε συνέντευξη τύπου, θα είναι «Ο θρύλος του Ιππότη των Χριστουγέννων» και συνίσταται σε 4 ιππότες στοιχείων της φύσης, ανακύκλωσης, νερού, δάσους και ενέργειας.

«Οι Ιππότες των Χριστουγέννων θα δώσουν χαρά και θα προστατεύουν περιβάλλον. Μέσα στην μαυρίλα της εποχής, μας λείπει η χαρά. Λείπει από την τοπική κοινωνία, λείπει από τις παιδικές ψυχές. Οπότε με την φετινή διοργάνωση γεννιέται η ελπίδα για να βρούμε ξανά ρυθμούς για να μπορούν τα παιδιά να ξαναζήσουν το όμορφο αυτό παραμύθι.
Και το φετινό μήνυμα είναι μήνυμα που πρέπει να ακουστεί τώρα, μετά τις πυρκαγιές, να ξαναφέρουμε πίσω τις ζωές μας να ξαναφέρουμε πίσω το περιβάλλον», τονίστηκε από πλευράς των διοργανωτών.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου επεσήμανε ότι «μετά την περυσινή μη πραγματοποίηση της διοργάνωσης, φέτος τα δεδομένα είναι πιο καθαρά, υπάρχει το εμβόλιο και η νόσηση συμπολιτών, που μας οδήγησαν στην λήψη της ξεκάθαρης απόφασης, να υλοποιήσουμε την γιορτή».

Φυσικά, ο φετινός «Μύλος των Ξωτικών», θα πραγματοποιηθεί με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο.