Με φουλ τις μηχανές η ΕΑΣ Τρικάλων και …δωρεάν πλατφόρμες σε όλους τους παραγωγούς

Με στόχο να κάνει και φέτος την διαφορά στην συγκομιδή του βαμβακιού, η ΕΑΣ Τρικάλων, ξεκίνησε με …φόρα από την πετυχημένη περσινή χρονιά.

Όλα δείχνουν ότι ΕΑΣΤ και βαμβακοπαραγωγοί θα έχουν μια πολύ καλή χρονιά, με την πρώτη να απαλλάσσει και να αφήνει στην …τσέπη των παραγωγών τα μεταφορικά έξοδα, καθώς προχώρησε στην αγορά και νέων 20 πλατφόρμων αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό τους στις 60, τις οποίες διαθέτει δωρεάν στους παραγωγούς για να μεταφέρουν το προϊόν τους.

Παράλληλα, διαθέτει το σύνολο των φορτηγών αυτοκινήτων της για τη μεταφορά βαμβακιού προκειμένου να εξυπηρετηθεί άμεσα το σύνολο των παραγωγών κατά τη συγκομιδή του προϊόντος.

Και φέτος η ΕΑΣ Τρικάλων, προσφέρει τοις μετρητοίς τις καλύτερες τιμές της αγοράς και λαμβάνοντας άμεσα το σύνολο του ΦΠΑ, γεγονός που οδηγεί τους βαμβακοπαραγωγούς στο να την επιλέγουν για την παράδοση του βαμβακιού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο 6ο χλμ Τρικάλων – Λαρίσης, Μεγαλοχώρι, συγκρότημα εκκοκκιστηρίου ή στο τηλέφωνο 24310-55421.