Με επιτυχία και …διαφήμιση για τα Τρίκαλα

Στο Περτούλι Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 12η Ιππική  πανελλαδική συγκέντρωση που διοργάνωσε ο «Βουκεφάλας» Τρικάλων.

Στο μαγευτικό τοπίο με τα απέραντα λιβάδια, άνθρωποι και άλογα βρέθηκαν σε μοναδικές διαδρομές μέσα στο δάσος.

Σε αυτό το μέρος  κατασκήνωσαν άλογα, ιππείς και φίλοι για να απολαύσουν το όμορφο τοπίο μέσα από τον μαγικό κόσμο των αλόγων.

Η εκκίνηση της εκδήλωσης, δόθηκε με την τακτοποίηση των αλόγων και κατασκήνωση για όσους το επιθυμούσαν. Το βράδυ στο ιππικό κέντρο «Κερκέτιο», δημιουργήθηκε μια ζεστή ατμόσφαιρα, με μουσική για όλα τα γούστα και το πρωί της επόμενης ημέρας, υπήρξε μια μοναδική διαδρομή  18,5 χιλιομέτρων μέσα στο ελατοδάσος του Περτουλίου.

Ακολούθησε πρόγραμμα επίδειξη-εκπαίδευση αλόγου», από την Λίνα Μπιτσιούνη Μέλος του «Βουκεφάλα» καθώς και ενημέρωση σε θέματα  αγροτουρισμού από τον Θοδωρή Σδρούλια για να ολοκληρωθεί η ημέρα με δείπνο μετά μουσικής και χορού.

Την επόμενη ημέρα το πρωί, ακολούθησε μια νέα έφιππη διαδρομή περίπου 11,5 χιλιομέτρων.

«Άνθρωποι και ζώα συνυπάρχουν σε ένα μοναδικό περιβάλλον, δίνοντας το δικό τους μήνυμα που απορρέειαπό αυτή τη συνύπαρξη», δήλωσε ο Πρόεδρος του «Βουκεφάλα» Μίλτος Κρανιάς, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμο Πύλης, το Δασαρχείο Περτουλίου και τους χορηγούς για την στήριξη της εκδήλωσης.