Με εντός έδρας ήττα η πρεμιέρα των play-out για τον Α.Ο. Τρίκαλα

Υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, ο Α.Ο. Τρίκαλα, υποδέχθηκε την Α.Ε. Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα των play- out της Super League2.

Η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα με το …καλησπέρα «άγγιξε» το γκολ όταν η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την εστία των φιλοξενούμενων σε σουτ του Τάχατο και στο 13΄οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά άνοιξαν το σκορ σε μια φάση που τραυματίστηκε ο Γιακουμής και οι παίχτες των Τρικάλων διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ αλλά και για οφσάιντ, ενώ ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Τρίκαλα δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα.

Στο 25΄το σουτ του Νιάρου μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα άουτ και 2 λεπτά αργότερα ο Πέλκας σημάδεψε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων με κεφαλιά.

Στο 30΄ο Σταματής με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία και την ίδια τύχη είχε σουτ των φιλοξενουμένων.

Στο 41΄ η μπάλα βρήκε από κεφαλιά αμυνόμενου το δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων μετά από φάουλ του Παπαγεωργίου και στο 54΄ οι φιλοξενούμενοι …ισοφάρισαν τα δοκάρια.

Στο 57΄ο Σταματής πλάσαρε και αμυντικός απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.

Στο 80΄ ο Περλέσι μπλοκάρει την μπάλα σε σουτ και στο 84΄ είδε την μπάλα να περνάει άουτ σε σουτ των φιλοξενούμενων από καλή θέση.

Α.Ο Τρίκαλα Γιακουμής (17΄Περλέσι), Νιάρος, Τάχατος (67΄Ελευθεριάδης), Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Σταματής (82΄Σιλβάνο), Πέλκας, Πιαστόπουλος, Ευθυμίου.

Μετά την 1η αγωνιστική των play-out η βαθμολογία έχει ως εξής:

  1. Παναχαϊκή 30

  2. Απόλλων Λάρισας 25

  3. Α.Ο. Τρίκαλα 24

  4. Δόξα Δράμας 21

  5. Α.Ε. Καραϊσκάκης 19

  6. ΟΦ Ιεράπετρας 16