Με 3 νέα κρούσματα ο Νομός Τρικάλων και 31 ο Νομός Λάρισας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από χθες Τρίτη στις 2 το μεσημέρι μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, καταγράφηκαν 43 νέα κρούσματα του «κορωνοϊού» στην Θεσσαλία.

Στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 31 (15 αποτελούν επαφές κρουσμάτων και προέκυψαν 8 κατόπιν ιχνηλατήσεως, 2 κατόπιν εξέτασης ασθενών σε ιδιωτικό εργαστήριο και 5 κατόπιν εξέτασης στο Νοσοκομείο Λάρισας, 13 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας 7 σε ιδιωτικά εργαστήρια, 2 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και 4 στο Νοσοκομείο Λάρισας, 3 κρούσματα δεν διαθέτουν ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκαν 2 σε ιδιωτικά εργαστήρια και 1 στο Νοσοκομείο Λάρισας).

Στην περιοχή του Βόλου, καταγράφηκαν 7 (6 ασθενείς εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας, 5 σε ιδιωτικό εργαστήριο και 1 στο Νοσοκομείο Βόλου, 1 κρούσμα αποτελεί επαφή κρούσματος και προέκυψε κατόπιν ιχνηλατήσεως).

Στην περιοχή των Τρικάλων, καταγράφηκαν 3 (2 ασθενείς εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας 1 σε ιδιωτικό εργαστήριο και 1 στο Νοσοκομείο Τρικάλων, 1 κρούσμα αποτελεί στενή επαφή κρούσματος και προέκυψε κατόπιν ιχνηλατήσεως).

Στην περιοχή της Καρδίτσας, καταγράφηκαν 2 (1 ασθενής εξετάστηκε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας κατόπιν συμπτωματολογίας ενώ 1 αποτελεί επαφή κρούσματος και προέκυψε κατόπιν ιχνηλατήσεως).