Με …13άρι νέων κρουσμάτων «κορωνοϊού» η Θεσσαλία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από χθες Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, καταγράφηκαν 13 νέα κρούσματα του «κορωνοϊού» στην Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή του Βόλου, καταγράφηκαν 4 (3 προέρχονται από την Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών «Μόζας» και 1 αποτελεί στενή επαφή κρούσματος και προέκυψε κατόπιν ιχνηλατήσεως).

Στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 3 (αποτελούν επαφές κρουσμάτων και προέκυψαν 2 κατόπιν ιχνηλατήσεως και 1 κατόπιν εξέτασης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας).

Στην περιοχή των Τρικάλων, καταγράφηκαν 2 (1 αποτελεί επαφή κρούσματος και προέκυψε κατόπιν ιχνηλατήσεως και 1 εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο κατόπιν συμπτωματολογίας).

Στην περιοχή της Καρδίτσας, καταγράφηκαν 2 (ασθενείς που εξετάστηκαν στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, 1 κατόπιν συμπτωματολογίας και 1 κατόπιν επαφής με κρούσμα).

Στην περιοχή της Σκιάθου, καταγράφηκαν 2 ( ασθενείς που εξετάστηκαν στο Κέντρο Υγείας του νησιού κατόπιν συμπτωματολογίας).