Μαζί με τους επαγγελματίες του ορεινού όγκου ο Θανάσης Λιούτας

Με επαγγελματίες του ορεινού όγκου, κυρίως του τουρισμού, συναντήθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας.

Ο κ. Λιούτας, βρέθηκε στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Αγίου Προκοπίου, της Ελάτης, του Περτουλίου και του Νεραϊδοχωρίου, όπου οι επαγγελματίες του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια, αλλά και τον αγώνα που δίνουν για επιβίωση κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Από την πλευρά του ο κ. Λιούτας αφού τόνισε με έμφαση πως «οι ορεινές περιοχές κρύβουν τεράστια αναπτυξιακά αποθέματα», παρουσίασε τους βασικούς άξονες του σχεδίου της Ν.Δ. που περιλαμβάνει «λιγότερους φόρους, μείωση του ΦΠΑ, ισχυρή ανάπτυξη με επενδύσεις».

Ο Θανάσης Λιούτας παρευρέθηκε και στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ηγούμενου στο Μοναστήρι του Αγίου Προκοπίου, Αρχιμανδρίτη Διονυσίου Κλαδή, η οποία πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών, κ. Χρυσόστομου και του Μητροπολίτη Σμύρνης, κ. Βαρθολομαίου.

Σήμερα το πρωί, ο Θανάσης Λιούτας, βρέθηκε με παραγωγούς και εμπόρους της εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς των Τρικάλων και τους κάλεσε να πάνε όλοι μαζί οι ανθρώποι της παραγωγής και της δύναμης, προς τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται.

Σε ερωτήσεις των παραγωγών και των μικροεμπόρων για την οικονομία, ο κ. Λιούτας τόνισε ότι «η κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου, σε συνδυασμό με την μείωση της φορολογίας και των εισφορών, θα λειτουργήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση, της ανακούφισης της κοινωνίας, από τα τεράστια βάρη που κλήθηκε να σηκώσει» για να συμπληρώσει πως «Θα είναι η ερχόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη που θα εργαστεί και θα καταφέρει να ανακουφίσει την κοινωνία και να δώσει μεγάλη δυναμική στην οικονομία. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε άλλο με αυτό τον τρόπο. Πρέπει όλοι μαζί να πιστέψουμε στη μεγάλη αλλαγή που έρχεται και στην μεγάλη προοπτική που για όλους τους Έλληνες θα ανοίξει».

  Λειτουργία πολιτικού γραφείου στην Καλαμπάκα

Το πολιτικό γραφείου του κ Λιούτα στην Καλαμπάκα, θα είναι ανοικτό από 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ καθημερινά, επί της οδού Δημουλά 3, στον 2ο όροφο (πλατεία Δημουλά). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936170954

              Το αυριανό προεκλογικό πρόγραμμα

Για αύριο Τρίτη, το πρόγραμμα του κ. Λιούτα είναι το εξής:

Πρωί –μεσημέρι

9:15 Συνέντευξη στο Ράδιο Σταγών

10:30 Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμπάκας

11 Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας

11:30– 14:00 ο Θανάσης Λιούτας θα δεχθεί επισκέψεις στο πολιτικό του γραφείο, στην Καλαμπάκα

Απόγευμα-βράδυ

6:30 Κεραμίδι

7 Πηνειάδα

7:30 Ζάρκο

8 Παναγίτσα

8:30 Γριζάνο

9 Κρήνη

10 Μεγαλοχώρι

Το πολιτικό γραφείο του Θανάση Λιούτα λειτουργεί στην οδό Διονυσίου 7 (πλατεία Κιτριλάκη), 2ος όροφος στα Τρίκαλα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2431078006

Από το Πολιτικό Γραφείο του Θανάση Λιούτα