Ματσάρα και επική νίκη του Α.Ο. Τρίκαλα υπό καταρρακτώδη βροχή

Στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, ο Α.Ο. Τρίκαλα και στο πλαίσιο διπλών αναμετρήσεων, υποδέχθηκε για την Ε΄ φάση του Κυπέλου Ελλάδος τον Εργοτέλη.

Οι άστατες καιρικές συνθήκες, έφεραν και την καταιγίδα με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ο Α.Ο. Τρίκαλα με καλύτερη αγωνιστική παρουσία στο 1ο ημίχρονο, απείλησε την εστία των Κρητθκών στο 33 ‘με σουτ του Λώττα να φεύγει μόλις άουτ και στο μετά από κούρσα  του Νιάρου από αριστερά που έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι.

Στο 54′ ο Ελευθεριάδης με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» για το 1-0 και στο 57΄ο Παπαγεωργίου μέσα από την περιοχή σούταρε και ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Και αφού στο 63΄ ο Γιακουμής αποσοβεί την ισοφάριση, αυτή έρχεται με κεφαλιά μετά από κόρνερ στο 67 και 3 λεπτά αργότερα το 1-2 με σουτ «κόντρα» στην εικόνα του αγώνα.

 Στο 75΄ σουτ του Πελάεθ έξω από την περιοχή, αποκρούει δύσκολα ο τερμοτοφύλακας του Εργοτέλη, ο Τσίπρας παίρνει το ριμπάουντ και σουτάρει εκ νέου για να διώξει και πάλι εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των Κρητικών.

Στο 76΄η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα ζητά πέναλτι για χέρι μέσα στην περθιοχή και το παίρνει στο 80΄σε ανατροπή του Παπαγεωργίου και ο Πελάεθ να «γράφει» το 2-2 ευστοχώντας στην εσχάτη των ποινών.

Στο 89΄νέα ανατροπή στο σκορ με τον Τσίπρα με κεφαλιά να σκοράρει για το 3-2.

Α.Ο. Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Γρηγορόπουλος, Νιάρος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης (78΄ Τεγούσης) Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ελευθεριάδης, Λώττας (74′ Πελάεθ), Σταματής (63΄ Τσίπρας).