Μας βγάζουν ξανά στον δρόμο

Συνάδελφοι αγρότες, κτηνοτρόφοι, με τις τιμές του πετρελαίου και του ηλεκτρικού ρεύματος να έχουν εκτιναχθεί στα ύψη, κάτι που μας πλήττει διπλά, καθώς επιβαρυνόμαστε τόσο για την καλλιέργεια όσο και για την οικιακή χρήση, και με τις τιμές στα αγροεφόδια και στα λιπάσματα να είναι σημαντικά αυξημένες, σε αντίθεση με τις πολύ χαμηλές τιμές που μας παίρνουν έμποροι και βιομηχανίες τα αγροτικά προϊόντα , ξέρουμε ότι άλλος δρόμος για την επιβίωση δεν υπάρχει πέρα από τον μαζικό, οργανωμένο αγώνα.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Τρικάλων «Η Άνοιξη» καλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής μας  να συμμετέχουν μαζικά, με τα τρακτέρ τους στα συλλαλητήρια που οργανώνεται από συνδικάτα και μαζικούς φορείς.

Ενάντια στην φτώχεια και στην παγωνιά που μας καταδικάζουν οι πολιτικές των κυβερνήσεων και της Ε.Ε., ορθώνουμε το ανάστημα μας. Βγαίνουμε στο δρόμο γιατί ξέρουμε καλά πως όποιες κατακτήσεις είχαμε τα τελευταία χρόνια μόνο μέσα από αγώνες τις είχαμε.

Συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας και ενώνουμε την φωνή μας με την φωνή όλων των βιοπαλαιστών αγροτών ενάντια στην πολιτική που μας ξεκληρίζει, την πολιτική της ακρίβειας, των ανατιμήσεων, της αύξησης του κόστους καλλιέργειας και του κόστους ζωής.

Συμμετέχουμε στην πανελλαδική σύσκεψη στις 8 Γενάρη, στις 12 το μεσημέρι στην Νίκαια Λάρισας, που καλεί η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων για τον καλύτερο συντονισμό και  την κλιμάκωση της δράσης μας σε όλη την Ελλάδα.

Διεκδικούμε:

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Τρικάλων «Η Άνοιξη»