«Λευκή» ισοπαλία για τον Α.Ο. Τρίκαλα

Στο 9ο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας για την επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής, ο Α.Ο. Τρίκαλα αντιμετώπισε στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων τον Απόλλωνα Λάρισας που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League-2.

To 0-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, δεν δείχνει την πραγματική εικόνα με τις 2 ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ και γενικά διάθεση να αγωνιστούν για την νίκη.

Ο Α.Ο. Τρίκαλα, ικανοποίησε με την εμφάνιση του στο 1ο ημίχρονο με την ομάδα να έχει ρυθμό με τους φιλοξενούμενους στο 10’  και στο 16΄ να απειλούν την εστία, με την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα να δημιουργεί στο 20΄ με τον Αλεξίου, στο 28΄ με τον Γιοκέ, στο 31΄και στο 34΄ με τον Θεολόγου και στο 42΄και πάλι με τον Αλεξίου τις ευκαιρίες για σκοράρισμα.

Στην επανάληψη έγιναν και οι αλλαγές, οι ρυθμός έπεσε με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 67΄ και την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα στο 75΄με τον Γιοκέ και στο 88΄με τον Τσιαφίτσα με εκτέλεση φάουλ.

Α.Ο. Τρίκαλα: Γρηγοριάδης (46΄Παϊτέρης), Σανδραβέλης (46΄Τσιαφίτσας), Νιάρος (65΄Μπακρατσάς), Θεολόγου (46΄Λουκάς-55΄λ.τρ. Μπολάκης), Παπακώστας (58΄Κατσαντώνης), Ριζογιάννης, Κουτσιανικούλης (80΄Κοντογεώργος), Ζούμα, Αλεξίου (85΄Κωστόπουλος), Λώττας (65΄Κορέλας), Γιοκέ.