ΛΑΣΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκα στα Τρίκαλα και είμαι γιος του Βαιου Λάσκου δασκάλου,ασφαλιστή  και καθηγητή  Βυζαντινής  μουσικής,με καταγωγή τη Γλυκομηλέα Καλαμπάκας.Αποφοίτησα από το 10ο Δημοτικό ,το 1ο Γυμνάσιο, το 1ο Λύκειο Τρικάλων και το Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργαζομαι ως καθηγητής Μαθηματικών στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Τρικάλων και στο 3ο Λύκειο Τρικάλων.Έργαστηκα επι σειρά ετών ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην Εθνική και άλλες ασφαλιστικές εταιρίες παρακολουθώντας δεκάδες σεμινάρια πωλήσεων, κεφαλαιαγοράς και management. Διετέλεσα (πολύτεκνος  με 5 παιδιά) Πρόεδρος Πολυτέκνων Ν.Τρικάλων 2010-2013 και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων 2013-2016.
Διακονω από το 2011 ως ιεροψάλτης του   Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Τρικάλων, ενώ κατά  παρελθόν του Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων Παλαιοπύργου Τρικάλων (2009-2011) και του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής συν. Φλαμουλίου Τρικάλων (2001-2008).

Μέλος του συλλόγου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ»…για την ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής και εκκλησιαστικής κληρονομιάς των Μετεώρων.

Μέλος του χορού ψαλτών  «ΤΡΙΚΚΗΣ ΜΕΛΩΔΟΙ» και του σωματείου Ιεροψαλτών  Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός»

Ενεργό μέλος των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Τρικάλων με πλούσια κοινωνική και εθελοντική  προσφορά.

Βετεράνος μπασκετμπολίστας Σπόρτινγκ Τρικάλων (1983-1989), Ερμή & Αίολου

Τρικάλων (1996-2000)και βετεράνος ποδοσφαιριστής Διαγόρα Αγ. Κωνσταντινου και Παραποτάμου Τρικάλων(1998-2008).

Αποφάσισα να συνταχθω στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού στις επικείμενες εκλογές της ΠΕ Τρικάλων, έχοντας ως στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων του νομού μας, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του!

Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι μαζί , ακολουθώντας ένα αναπτυξιακό σχέδιο δράσης, μπορούμε να μετατρέψουμε το γεωγραφικό κέντρο της Ελλάδας  σε πολιτιστικό, και τουριστικό επίκεντρο,επενδύοντας στον  αθλητικό,τον πολιτιστικό και θρησκευτικό τουρισμό.

Ταυτόχρονα είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια στα παραγόμενα αγροτικά και λοιπά προϊόντα μας,ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας καθώς και νέες προοπτικές για τον τόπο που ζούμε και αγαπούμε!

Με τιμή και εκτίμηση !

ΛΑΣΚΟΣ ΒΑΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Δ.Ε. (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ) – ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ- π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝ/ΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.