Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ 100….ημερών και «τραβεστί Αριστεροί»

Τελικά οι κυβερνώντες, πρέπει να θεωρούν μειωμένης νοημοσύνης τους Έλληνες πολίτες.

Αλλιώς δεν μπορεί κανείς να δικαιολογήσει το νέο  ανέκδοτο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ότι είναι Κυβέρνηση μόλις…. 100 ημερών, γιατί το προηγούμενο διάστημα ήταν τα μνημόνια και άρα…. δεν κυβερνούσαν…..

Ενώ, τώρα….. έχουν λυμένα τα χέρια τους. Οπότε, ούτε «θεσμοί, ούτε…. «Τρόικα», άρα, κυβερνούν και ο λαός, πρέπει να τους δοξάζει και ευγνωμονεί…..
Και εμείς που τους πιστεύαμε όταν έλεγαν ότι διαπραγματεύονται σκληρά, ότι οι  προηγούμενες «κατοχικές» κυβερνήσεις εκτελούσαν εντολές των «διεθνών τοκογλύφων», σε αντίθεση με αυτούς που ασκούσαν περήφανη πολιτική.
Το ότι υπέγραψαν ένα 3ο αχρείαστο μνημόνιο, που κόστισε πάνω από 100 δισ. ευρώ στην Ελληνική Οικονομία, ότι περιέκοψαν περαιτέρω τις συντάξεις, κύριες και επικουρικές, ότι δέσμευσαν την χώρα να πετυχαίνει τερατώδη υπερπλεονάσματα μέχρι το… 2060, ότι υπερφορολόγησαν τους πάντες και κυρίως τους μη έχοντες για να τα πετύχουν, μικρή ή σχετική αξία έχουν για αυτούς.

Ο σκοπός, αγιάζει τα μέσα. Οι κάποτε ρομαντικοί Αριστεροί διανοούμενοι, τρίβουν τα μάτια τους με τους «τραβεστί αριστερούς».

Τόσο έρωτα για την εξουσία, τόση αγάπη για τις καρέκλες, ούτε ο «σύντροφος Αλαβάνος», δεν μπορούσε να διανοηθεί, για το δικό του εκλεκτό τέκνο.

Όχι μόνο δεν σκέφτονται την προκήρυξη εκλογών μία ώρα αρχύτερα, αλλά τουναντίον θέλουν να τις μεταθέσουν για τον…. Οκτώβριο. Να τις πάνε όσο αργότερα γίνεται. Ελπίζοντας οι δυστυχείς ότι όλο και κάτι θα γίνει, ίσως κάποιο θαύμα, που θα τους κρατήσει λίγο ακόμη στην εξουσία. Γιατί μπορεί να μην πιστεύουν στον Χριστό, αλλά φαίνεται ότι πιστεύουν στα θαύματα. Και όλο προσμένουν….
Λησμονούν πως ανέβηκαν στην εξουσία. Με λάσπη, ύβρεις, προπηλακισμούς, απειλές, ταξίματα, σκίσιμο μνημονίων, ακατάσχετη παροχολογία.

Τώρα προσπαθούν να μας πείσουν πως ότι έγινε μέχρι την 21 Αυγούστου, δεν ήταν δικό τους έργο. Αυτοί απλά…. κυβερνούσαν. Ενώ τώρα, πήραν και την εξουσία. Ας σβήσουμε επομένως το προηγούμενο χρονικό διάστημα, κι ας ξεκινήσουμε τώρα για μια νέα… 4ετία.

Και να μην θέλει κανείς να μην τους παραδεχθεί, εδώ τους βγάζει το… καπέλο. Στην προπαγάνδα είναι άπαιχτοι. Παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο, και αρέσκονται γι αυτό.

Μόνο που αυτά που έκαναν στην πλατεία Συντάγματος, με  τους δεξιούς και ακροδεξιούς «αγανακτισμένους» φίλους τους, ανήκουν στο «ένδοξο» παρελθόν. Τώρα, πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη. Είναι «σεσημασμένοι» και «δακτυλοδεικτούμενοι».

Κέρδισαν χωρίς να παίξουν και θα χάσουν παίζοντας. Έτσι είναι η ζωή. Για αυτό ας αφήσουν τις πολυτέλειες των πρωθυπουργικών λιαρ τζετς, και ας προσγειωθούν στην σκληρή πραγματικότητα της πεζοδρομιακής Αριστεράς που έρχεται…

Ηλίας Βλαχογιάννης

Πρ. Νομάρχης και πρ. Βουλευτής Τρικάλων