Κυριάρχησε στις κάλπες του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων η «Ιατρική Συνεργασία»

Στις κάλπες προσήλθαν τα Μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων «Ο Ασκληπιός» για την ανάδειξη Εκπροσώπων στο Δ.Σ., στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και στην Εξελεγκτική Επιτροπή.

Για το Δ.Σ. ψήφισαν 438 και βρέθηκαν 405 έγκυρα ψηφοδέλτια (24 λευκά και 9 άκυρα) και η «Ιατρική Συνεργασία» πήρε 236  ψήφους (6 έδρες) και η «Ανανεωτική Κίνηση Ιατρών» 169 ψήφους (5 έδρες).

Από την «Ιατρική Συνεργασία» εκλέγονται οι Μαρία Αθανασίου-Γιαγιάκου, Χρήστος Ζήσης,  Στέφανος Γκαραβέλλας, Μαρία Ψιλούτσικου, Κων/νος Μπαλωμένος και Ελένη Λαλέτσογλου-Λάσχου με Αναπληρωματική την Μαρία Ραπτοτάσιου.

Από την «Ανανεωτική Κίνηση Ιατρών», εκλέγονται οι Άγγελος Κόντος, Ελευθέριος Καραγεώργος, Ευαγγελία Τριγώνη, Απόστολος Τσιμπίδας, Στέργιος-Ηλίας Μπαλοδήμος-Παπαδόπουλος με Αναπληρωματική την Βασιλική Παλλαντζά.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή ψήφισαν 438 και βρέθηκαν 386 έγκυρα ψηφοδέλτια (28 λευκά και 24 άκυρα).

Η «Ιατρική Συνεργασία» πήρε 229 ψήφους (2 έδρες) και η «Ανανεωτική κίνηση Ιατρών»  157  ψήφους (1 έδρα).

Από την «Ιατρική Συνεργασία» οι Αθανάσιος Μπαρτζιώκας και Αλέξανδρος Κοράκης, με Αναπληρωματικό τον Ιωάννη Παραουλάκη.

Από την «Ανανεωτική Κίνηση Ιατρών» ο Πάρις Πλιάτσικας με Αναπληρωματικό τον Βασίλειο Χατζηιωαννίδη.

Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο, ψήφισαν 438 και βρέθηκαν 399 έγκυρα ψηφοδέλτια (23 άκυρα και 16 λευκά).

Η «Ανανεωτική Κίνηση Ιατρών» πήρε 209 ψήφους (3 έδρες), η «Ιατρική Συνεργασία» 186 ψήφους (3 έδρες) και ο μεμονωμένος Υποψήφιος Βασίλειος Καραγκούνης 4 ψήφους.

Από την «Ανανεωτική Κίνηση Ιατρών» εκλέγονται οι Αλέξανδρος Κρητικός, Άγγελος Ζορμπάς και Μαρία Μούσια με Αναπληρωματικό τον Βασίλειο Μπούρα.

Από την «Ιατρική Συνεργασία», εκλέγονται οι Γεώργιος Σαγαράκης, Δήμητρα Καραβασίλη-Γκαραβέλλα, Ζωή Ζησοπούλου με Αναπληρωματική την Καλλιόπη Πινάκα.

Για την Προεδρία εκλέγεται ο Γεώργιος Παπαγεωργίου με Αντιπρόεδρο τον Περικλή Στοφόρο

Για την εκπροσώπηση στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ψήφισαν 438 και βρέθηκαν 406 έγκυρα ψηφοδέλτια (26 άκυρα και 6 λευκά).

Η «Ιατρική Συνεργασία» πήρε 182 ψήφους (3 έδρες), η «Ανανεωτική Κίνηση Ιατρών» 119 ψήφους (2 έδρες), η «Δημοκρατική Πανεπιστημιακή Κίνηση»  93 ψήφους (1 έδρα) και το «Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή» 12 ψήφους.

Από την Η «Ιατρική Συνεργασία» εκλέγονται οι Μαρία Αθανασίου-Γιαγιάκου, Κυριακή Παγδάτογλου και Παρασκευή Φούντα με Αναπληρωματική την Ελένη Λαλέτσογλου-Λάσχου.

Από την «Ανανεωτική Κίνηση Ιατρών» οι Θωμάς Κίττος, Σπυρίδων Περίφανος με Αναπληρωματικό τον Δημήτριο Λιάκο.

Από την «Δημοκρατική Πανεπιστημιακή Κίνηση» εκλέγεται ο Βάϊος Τάσιος.