Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Νομό Τρικάλων λόγω κακοκαιρίας

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, τίθενται σε ισχύ οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Νομό Τρικάλων από σήμερα, Τρίτη και ώρα 8.45 το βράδυ και μέχρι την ύφεση της κακοκαιρίας και την εξασθένηση των καιρικών φαινομένων:

* Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας, από το 1ο χλμ. Ε.Ο. Τρικάλων – Γρεβενών (κόμβο Μουργκανίου) έως το 24ο χλμ. της Ε.Ο. Τρικάλων – Γρεβενώ

* Απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας, από το 28ο χλμ. Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων (κόμβο Μουργκανίου) έως το 65ο χλμ. Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων (κόμβο Παναγίας – είσοδο Εγνατίας Οδού).

Από την παραπάνω απόφαση εξαιρούνται, τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα οχήματα που μεταφέρουν αλάτι, εκχιονιστικά μηχανήματα – μηχανήματα έργων και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης (Ε.Κ.Α.Β. Π.Υ. κ.λ.π.).