Κοπή πίτας στο «Μουσείο Τσιτσάνη»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με αναφορές στις εκτελούμενες εργασίες, που θα οδηγήσουν τους επόμενους μήνες σε χώρο – έμβλημα για το Ελληνικό λαϊκό τραγούδι, έκοψε η Διοίκηση του «Μουσείου Τσιτσάνη».

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη, Δημήτρης Παπαστεργίου, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τα όσα έχουν προσφέρει οι εργαζόμενοι ειδικά την περίοδο της πανδημίας του covid-19, τονίζοντας την προσφορά του Μουσείου στην προσπάθεια της πόλης να ξεχωρίζει σε πανελλαδικό επίπεδο.

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Μιχάλης Λάππας, αναφέρθηκε στην  αγάπη, τον ζήλο και το μεράκι των εργαζομένων στο Μουσείο και η Αντιδήμαρχος Έφη Λεβέντη, στο πλήθος των δράσεων, εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών που υλοποιούνται στον χώρο από το 2015.

Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων και Μέλος του Δ.Σ. του Μουσείου Θωμάς Χαχάμης, αναφέρθηκε στην προσφορά του Μουσείου στον Πολιτισμό της πόλης, ενώ τις ευχαριστίες στο προσωπικό, αλλά και στους εργαζόμενους της Εφορείας Αρχαιοτήτων, απηύθυνε ο Διευθυντής του Μουσείου, Στέλιος Καραγιώργος, τονίζοντας την σημασία της συνέχισης της δουλειάς με τον ίδιο ρυθμό, για προσφορά ακόμη καλύτερων αποτελεσμάτων.

Στην εκδήλωση, παρέστησαν επίσης, το Μέλος του Δ.Σ. του Μουσείου Φρύνη Γιαννούλη, οι εργαζόμενοι του Μουσείου και οι Εργαζόμενοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων.