«Κολαούζος» του … ΚΙΝ.ΑΛ. ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας;

Παρελθόν και ενδεικτικό της πολιτικής κατάστασης να μην μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι εποχές να συρρέουν κατά «κύματα» ψηφοφόροι και ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στα κοινά στηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει περάσει και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στις επικείμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φυσικά αποτελεί την καλύτερη και πιο αξιόπιστη …δημοσκόπηση για το πολιτικό σκηνικό στην χώρα.

Όταν ένα κυβερνών κόμμα, δεν μπορεί να σχηματίσει αυτόνομο ψηφοδέλτιο στους Δήμους του Νομού Τρικάλων και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και ψάχνει πολιτικά «δεκανίκια» …Δεξιά και …Αριστερά, είναι λογικό να το «παίρνουν στο …μεζέ» ακόμη και πολιτικοί τύπου Φίλιππου Σαχινίδη.

«Δεν έχει δικά του στελέχη ο ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλία; Εμείς γνωρίζουμε την αξία του κ. Τσιλιμίγκα και τον στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Από εκεί και πέρα είναι δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ το τι θα πράξει», ανέφερε ο κ. Σαχινίδης στα «ερτζιανά» των Τρικάλων με εμφανή διάθεση σαρκασμού προς τον ΣΥΡΙΖΑ…

Που να ήξερε ο κ. Σαχινίδης ότι υπάρχουν και …χειρότερα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ … «κολαούζος» της …Δεξιάς σε μια «έξυπνη» πόλη της Θεσσαλίας…