«Κλείδωσε» την πρωτιά και …αναμένει

Με μια συγκέντρωση που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για την εκλογική πρωτιά του, πραγματοποίησε την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων του «ΠαΣοΚ- Κίνημα Αλλαγής» Γιώργος Οικονόμου.

Στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο «Αθανάσιος Τριγώνης», ο κ. Οικονόμου, «κλείδωσε» την εκλογική πρωτιά και …αναμένει το εκλογικό αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο του κόμματος που θα κρίνει εάν θα έχει κατακτήσει την βουλευτική έδρα.

Η συγκέντρωση, θύμιζε άλλες εποχές του τότε κραταιού ΠαΣοΚ και ο κ. Οικονόμου με δομημένο πολιτικό λόγο, παρουσίασε τις πολιτικές προτεραιότητες του κόμματος αλλά και τις δικές του προτεραιότητες την επόμενη των εκλογών.

«Ζητάμε ισχυρή εντολή για να δώσουμε διέξοδο προόδου και ελπίδας στο αδιέξοδο της ακρότητας στην οποία έχουν οδηγήσει την χώρα Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ. Με ισχυρό, διψήφιο ποσοστό την Κυριακή, δεν θα έχουμε ούτε Τσίπρα, ούτε Μητσοτάκη. Θα έχουμε ΠΑΣΟΚ και δημοκρατική παράταξη. Αυτά είναι τα λόγια του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό έχει ανάγκη η Ελλάδα.

Μην έχουμε καμία αμφιβολία, το βασικό γεγονός που άλλαξε τα πολιτικά δεδομένα στην χώρα τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι η τοποθέτηση ξανά του ΠΑΣΟΚ στο κέντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος. Ένα Κίνημα που άντεξε, αν και σήκωσε αμαρτίες δεκαετιών. Επιβίωσε, εκεί που οποιοδήποτε άλλο κόμμα θα είχε σβήσει οριστικά. Ανακάμπτει, καθώς είναι το μοναδικό από τα 3 πρώτα κόμματα που ανεβάζει τα ποσοστά του σε σχέση με το 2019. Κατάφερε το πιο ισχυρό χτύπημα στην κυβέρνηση, κινούμενο θεσμικά στην υπόθεση των υποκλοπών, αν και δεν είναι αξιωματική αντιπολίτευση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Οικονόμου.