Κατέβασαν «ρολά» τα «γαλάζια» πολιτικά γραφεία των Τρικάλων

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον «κορωναϊό» υπήρξαν ανακοινώσεις από τους 3 Βουλευτές Τρικάλων της Ν.Δ. στις οποίες αναφέρονται τα εξής:

«Η πανδημία του κορονοϊού αποτελεί μια σοβαρή απειλή που θέτει σε δοκιμασία την Ελλάδα και όλο τον πλανήτη. Για να προστατεύσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να εξαλείψουμε τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν κυρίως οι ευπαθείς συμπολίτες μας, πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουμε πλήρως τις ευθύνες μας.

Το πολιτικό μου γραφείο στα Τρίκαλα θα είναι κλειστό από το Σάββατο 13 Μαρτίου και για δύο εβδομάδες, Εγώ και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε να είμαστε ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των πολιτών μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Λειτουργούμε Υπεύθυνα, Προστατεύουμε τους Γύρω μας, Μένουμε στο Σπίτι»

Κώστας Σκρέκας Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης-Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ.

«Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Χρέος η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας λέει ο Θανάσης Λιούτας ο οποίος θα διατηρήσει κλειστά τα πολιτικά του γραφεία σε Τρίκαλα και Αθήνα.

Έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία. Είναι η στοιχειώδης υποχρέωσή μας. Είναι ατομική και συλλογική μας ευθύνη. Για τον λόγο αυτό τα πολιτικά μου γραφεία τόσο στα Τρίκαλα όσο και στην Αθήνα θα παραμείνουν κλειστά για όσο διάστημα απαιτηθεί, μέχρι να κερδηθεί το κοινό μας στοίχημα, η προστασία της δημόσιας υγείας. Είμαι πάντα εδώ κοντά σας και είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα αυτό».

Θανάσης Λιούτας- Βουλευτής Ν. Τρικάλων ΝΔ

«Σύμφωνα με τις υποδείξεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τα μέτρα, που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, για την παγκόσμια πρωτοφανή κρίση δημόσιας υγείας, πρέπει να συμμορφωνόμαστε όλοι και δεν εξαιρείται κανείς. Λειτουργώντας με υπευθυνότητα, ευσυνειδησία και προληπτικά, πρέπει να φερθούμε όλοι υπεύθυνα απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, στην προσπάθεια περιορισμού των κρουσμάτων.

Σας ενημερώνω λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες, για την αναστολή υποδοχής κοινού στα πολιτικά μου γραφεία Τρικάλων και Αθηνών, από αύριο Σάββατο 14/03 και για δύο εβδομάδες.

Παραμένουμε σε επαφή τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η Δημόσια Υγεία».

Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα

Βουλευτής Τρικάλων