«Καμπανάκι» από ….Δεξιό

«Οι περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι έρχονται ΄΄εξελίξεις΄΄ στα εθνικά μας θέματα, με έμφαση στο Κυπριακό και την Ανατολική Μεσόγειο. Παράλληλα έχουμε την αναβίωση του Μεταναστευτικού – Προσφυγικού», αναφέρει σε «ποστάρισμα» του ο Ηλίας Βλαχογιάννης.

Ο πρώτος επιλαχών Βουλευτής της Ν.Δ. συμπληρώνει «Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, οι 9 στους 10 εισερχόμενους, δεν πληρούν το Status του Πολιτικού Πρόσφυγα, σύμφωνα με την Συνθήκη της Γενεύης και πρόκειται για οικονομικούς μετανάστες. Η χώρα μας αντιμετωπίζει μια πολλή δύσκολη κατάσταση, με ασύμμετρες απειλές.

Δυστυχώς, μεγάλο μέρος του πολιτικού προσωπικού και της κοινής γνώμης, δεν είναι προετοιμασμένο για αυτά που έρχονται. Η Κυβέρνηση που έχει την νωπή λαϊκή εντολή και την ευθύνη διακυβέρνησης, είναι βέβαιο ότι θα πράξει τα δέοντα.
Αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, πρέπει να συνδράμουν προς την κατεύθυνση ενίσχυσης της Εθνικής μας άμυνας και ενδυνάμωσης του εσωτερικού μετώπου. Σε διαφορετική περίπτωση η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη».

«Καμπανάκι» από τον Ηλία Βλαχογιάννη με το ερώτημα είναι αν θα …ακουστεί από τα αρμόδια αυτιά ή μετά από λίγο καιρό ο πρώην Βουλευτής, θα βρεθεί να λέει «εγώ σας τα έλεγα»…