Κάλπη στο Δημαρχείο Τρικάλων και …φλουρί

Πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, οι δημαιρεσίες.

Ο Γιώργος Παναγιώτου, προτάθηκε από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για την παράταξη «Επανεκκίνηση Τώρα» ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εξελέγη με 29 ψήφους σε σύνολο 36 ψηφισάντων και 41 παρισταμένων, ενώ υπήρξαν 3 λευκά και 4 άκυρα ψηφοδέλτια και θα εκτελέσει για 3η φορά τα καθήκοντα, καθώς υπήρξε Πρ’όεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στους Δήμους Πινδαίων και Πύλης.

Αντιπρόεδρος του Σώματος ,εξελέγη ο εκ της παράταξης «Μαζί για τα Τρίκαλα» Θωμάς Χαχάμης με 35 ψήφους και 1 άκυρο ψηφοδέλτιο.

Για την θέση του Γραμματέα, καθώς η «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν έκανε χρήση του δικαιώματός της να προτείνει κάποιον, προτάθηκε από τον κ. Παπαστεργίου ο Επικεφαλής της παράταξης «Τρίκκης Πολιτεία», Γιώργος Μητσιούλης, ο οποίος εξελέγη με 32 ψηφοδέλτια, ενώ υπήρξαν και 4 λευκά.

Ακολούθησε η διεξαγωγή ψηφοφορίας για την ανάδειξη Αιρετών Μελών για την Οικονομική Επιτροπή και για την Επιτροπή Ποιότητα Ζωής.

Στην Οικονομική Επιτροπή, εξελέγησαν από την συμπολίτευση οι Έφη Λεβέντη, Γιάννης Κωτούλας, Αχιλλέας Λασπάς και Γιώργος Ζιώγας και από την αντιπολίτευση οι Στέφανος Βαβύλης και Γιώργος Καΐκης

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν, από την συμπολίτευση οι Βασιλένα Μητσιάδη, Γιάννης Κωτούλας, Χρήστος Αναστασίου και Γιώργος Ζιώγας και από την αντιπολίτευση οι Νατάσα Παιδή και Λάμπρος Ντουρλιός.

Ταυτόχρονα έγινε και η κοπή πρωτοχρονιάτικης, όπου τυχερός αναδείχθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Άκης Αναστασίου.