Καλωσόρισμα του Δημάρχου Τρικκαίων στα … «πρωτάκια»

Με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, καλωσόρισε στα Τρίκαλα τα … «πρωτάκια» των 2 τμημάτων της ΣΕΦΑΑ (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

«Προσέχουμε ιδιαίτερα την Σχολή σε πανεπιστημιακό περιβάλλον που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, χωρίς αφίσες, χωρίς κάπνισμα, αλλά, κυρίως, με καθηγητές που πραγματικά αγαπούν αυτό που κάνουν.

Η πόλη ζει μέσα από τα πανεπιστήμια της και η Σχολή ήταν κάτι που για πολλά χρόνια θέλαμε, το πετύχαμε και το προσέχουμε ιδιαίτερα.

Αν Παιδεία δεν είναι μόνο η γνώση που λαμβάνουμε στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο, να είστε σίγουροι ότι στα Τρίκαλα προσπαθούμε να δώσουμε ένα άλλο είδος Παιδείας.
Καλή διαμονή, καλές σπουδές για όλους και όλες σε αυτή την ασφαλή, ιδιαίτερη και πολύ όμορφη πόλη, όπου θα θυμούνται τα όμορφα φοιτητικά όσοι και όσες φύγουν, ενώ πολλοί και πολλές τελικά επιλέγουν να μείνουν στα Τρίκαλα», ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμα του ο κ. Παπαστεργίου, σύμφωνα με ανακοίνωση από την Δημοτική Αρχή Τρικάλων.