Κάλεσμα του Επιμελητηρίου Τρικάλων εξαιτίας της ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για την διοργάνωση συμμετοχής με περίπτερο στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου  στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.

Τιμώμενη χώρα στην 83η ΔΕΘ θα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενώ κατά την διάρκεια της διοργάνωσης θα διοργανωθεί και Ημέρα Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

 Το Επιμελητήριο Τρικάλων επιδοτεί μέρος της συμμετοχής και το τελικό κόστος για τις επιχειρήσεις – μέλη του ανέρχεται στα 30 ευρώ / τ.μ.  πλέον Φ.Π.Α. (περιλαμβάνει ενοικίαση εκθεσιακού χώρου και τυποποιημένη εκθεσιακή δομή με στάνταρντ εξοπλισμό).

Λόγω περιορισμένου διαθέσιμου χώρου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς και περιορισμός στον μέγιστο αριθμό τετραγωνικών / επιχείρηση.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Τρικάλων, έως την Παρασκευή 24 Ιουνίου (Αριστείδης Δημήτρης, τηλ 24310 25004 (εσωτ. 105), aristidis@trikala-chamber.gr  Σδρένια Σοφία, τηλ. 24310 28189 (εσωτ. 106), sdrenia@trikala-chamber.gr ).