Κάλεσμα για ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες από την κακοκαιρία

Σε συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες σε όλη την Θεσσαλία από την κακοκαιρία, προχωρούν οι «Εθελοντές Τρικάλων».

Από σήμερα Τρίτη, ξεκινά η συγκέντρωση ειδών που θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σάββατο και θα πραγματοποιείται στον χώρο του Ε΄ ΚΑΠΗ (έναντι ΔΕΗ) από τις 9 το πρωί μέχρι την 1 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν, είναι κατά προτεραιότητα, εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, όσπρια, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, δημητριακά, λάδι, καφές, ζάχαρη, πελτέδες, αλάτι), είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα, σφουγγάρια, σαπούνια, ξυραφάκια, αφρός ξυρίσματος, χτένες ωτοκαθαριστικά, χαρτιά υγείας, αποσμητικά roll on), κλινοσκεπάσματα, πετσέτες προσώπου, σώματος, πάνες μωρουδιακές και ενηλίκων, μωρομάντηλα γάλα και κρέμες για μωρά και είδη καθαρισμού (καθαριστικά πατώματος, καθαριστικά τζαμιών, χλωρίνη, υγρό πιάτων).

Συγκεντρώσεις ειδών γίνονται και στις Κοινότητες του Δήμου Τρικκαίων κατόπιν συνεννόησης  με τους Προέδρους των Κοινοτήτων.