Κάλεσμα από το Επιμελητήριο Τρικάλων για συμμετοχή στην 85η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για την διοργάνωση συμμετοχής με περίπτερο 30 μ2 στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.

Στη περσινή διοργάνωση η ΔΕΘ φιλοξένησε περί τους 1.600 εκθέτες και προσέλκυσε περισσότερους από 260.000 επισκέπτες.

Τιμώμενη χώρα στην 85η ΔΕΘ θα είναι η Γερμανία, μία από τις σημαντικότερες βιομηχανικές και ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, η οποία θα παρουσιάσει τις καλές πρακτικές της στην επιχειρηματικότητα αλλά και στον τρόπο ζωής, δίνοντας έμφαση στην ενέργεια και το περιβάλλον με τους ακόλουθους τομείς ενδιαφέροντος: πράσινη ανάπτυξη, επαγγελματική κατάρτιση, έξυπνες πόλεις, κινητικότητα, νεοφυείς επιχειρήσεις, υγεία, διατροφή.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων επιδοτεί μέρος της συμμετοχής και το τελικό κόστος για τις επιχειρήσεις – μέλη του ανέρχεται στα 20 ευρώ / τ.μ.  πλέον Φ.Π.Α. (περιλαμβάνει ενοικίαση εκθεσιακού χώρου και τυποποιημένη εκθεσιακή δομή τύπου 2).

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Τρικάλων, έως την Τρίτη 28 Ιουλίου (Επιμελητήριο Τρικάλων: Σοφία Σδρένια, τηλ. 24310 27493 (εσωτ. 106), e-mail: sdrenia@trikala-chamber.gr).