Και …τυπικά η «επιστροφή» μετά από 12 χρόνια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και τυπικά ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών στους «κόκκινους διαβόλους», με προοπτική επέκτασης για 1 ακόμη χρόνο.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα κλαμπ που είχε πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και έχω κατακλυστεί από μηνύματα μετά την ανακοίνωση της επιστροφής μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο «Ολντ Τράφορντ» μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο και να ξαναδώ τους οπαδούς μας. Περιμένω πως και πώς να μπω στην ομάδα μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών και ελπίζω ότι θα έχουμε μία πολύ επιτυχημένη σεζόν», ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την 12ετή αποχώρησή του από την Αγγλική ομάδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έδωσε περίπου 25 εκ. ευρώ για τον 36χρονο ποδοσφαιριστή που θα αποχωρούσε από την Γιουβέντους και ουσιαστικά έψαχνε την επόμενη ομάδα του.

Έτσι, ο Πορτογάλος σταρ θα αγωνιστεί ξανά με την ομάδα με την οποία σε 6 σεζόν πέτυχε 118 γκολ σε 292 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και κατέκτησε τα πάντα και «έχτισε» τον μύθο του.

Παράλληλα, έσπασε και κάθε ρεκόρ καθώς ποτέ άλλοτε ένας 36χρονος ποδοσφαιριστής δεν κόστισε τόσα πολλά χρήματα για μεταγραφή, ενώ φεύγει από την Γιουβέντους έπειτα από μια 3ετία έχοντας πετύχει 101 γκολ σε 134 συμμετοχές.