Ήταν ήδη στα «χέρια» των Αρχών ο εμπρηστής των κάδων απορριμμάτων

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις πυρκαγιάς σε κάδους απορριμμάτων στην Λάρισα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου για τα αδικήματα του εμπρησμού και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς.

Όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Οκτωβρίου έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 10ης Οκτωβρίου σε κεντρικές οδούς της πόλης, ο 29χρονος προξένησε πυρκαγιά σε συνολικά 13 κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων, με αποτέλεσμα την ολοσχερή ή μερική καταστροφή αυτών.

Ο δράστης τυγχάνει έγκλειστος σωφρονιστικού καταστήματος της χώρας διότι συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Οκτωβρίου από Αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας για από κοινού διάπραξη κλοπής από κατάστημα και καταδικάστηκε δυνάμει απόφασης του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας για τυχόν εμπλοκή του 29χρονου σε άλλες παρόμοιες πράξεις.