Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Γεώργιο Σπηλιόπουλο

Οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, επιφύλαξαν και την αποστρατεία του Αστυνομικού Διευθυντή Τρικάλων Γεώργιο Σπηλιόπουλου.

Ο κ. Σπηλιόπουλος αποστρατεύεται με τον βαθμό του Ταξιάρχου και η Ελληνική Αστυνομία θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός έμπειρου Αξιωματικού με πάρα πολύ θετικό πρόσημο στην προσφορά του στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Ως πολύ καλός γνώστης προσώπων και καταστάσεων του Νομού Τρικάλων, είχε αυτό το «όπλο» και σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του, αφήνει πίσω του ένα κενό που εκτιμώ ότι δύσκολα θα καλυφθεί.

Πιθανότατα η ειδικότητα του διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ. που κατείχε ήταν αυτή που τον βοήθησε να διαχειριστεί την καθημερινότητα τόσο ως Διοικητής Ασφαλείας Τρικάλων, Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων και τελικά ως Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων.

Καταγόμενος από τα Καλάβρυτα παντρεμένος με 3 παιδιά είχε υπηρετήσει σε νευραλγικές Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας μεταξύ των οποίων και στις Υπηρεσίες Ασφαλείας στους Νομούς Αττικής, Λευκάδας και Λάρισας, στα Τρίκαλα βρήκε την νέα …πατρίδα, καθώς όπως μαθαίνω θα παραμείνει στην πόλη και μετά την αποστρατεία του.