Ημερήσιο ρεκόρ κρουσμάτων για τον Νομό Τρικάλων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από χθες Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, καταγράφηκαν 88 νέα κρούσματα του «κορωνοϊού» στην Θεσσαλία.

Στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 48 (7 προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της Λάρισας και εξετάστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια ενώ 5 κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Λάρισας και προέκυψαν 2 κατόπιν ινχηλάτησης και 3 κατόπιν εξέτασης ασθενών στο Νοσοκομείο Λάρισας.

7 αποτελούν επαφές κρουσμάτων και εξετάστηκαν 3 ασθενείς σε ιδιωτικά εργαστήρια, 1 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και 3 στο Νοσοκομείο Λάρισας, 1 ασθενής επέστρεψε πρόσφατα από το εξωτερικό και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο. Επιλογικά 28 ασθενείς εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, 12 σε ιδιωτικά εργαστήρια, 11 στο Νοσοκομείο Λάρισας, 3 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και 2 στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας).

Στην περιοχή των Τρικάλων, καταγράφηκαν 22 (8 αποτελούν επαφές κρουσμάτων και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως, 14 ασθενείς, εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων 6 σε ιδιωτικά εργαστήρια και 8 στο Νοσοκομείο Τρικάλων).

Στην περιοχή της Καρδίτσας, καταγράφηκαν 10 (4 αποτελούν επαφές κρουσμάτων και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως, 6 ασθενείς εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων 4 στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, 1 στο Νοσοκομείο Τρικάλων και 1 σε ιδιωτικό εργαστήριο).

Στην περιοχή του Βόλου, καταγράφηκαν 5 (2 αποτελούν επαφές κρούσματος και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως ενώ 3 ασθενείς εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων 2 στο Νοσοκομείο Βόλου και 1 στο Κέντρο Υγείας Βόλου).

Στην περιοχή της Σκιάθου, καταγράφηκαν 3 (αποτελούν επαφές κρουσμάτων καθώς και κρούσματος από το εξωτερικό και προέκυψαν 2 κατόπιν ιχνηλατήσεως και 1 κατόπιν εξέτασης ασθενούς στο Κέντρο Υγείας του νησιού).