Η Ν.Δ. προτάσσει πάντα την ανάπτυξη και την ευημερία όλων των πολιτών

Στην Καλαμπάκα βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Θανάσης Λιούτας, όπου παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη και στην περιόδευσε στην τοπική αγορά, μεταφέροντας το διακύβευμα των εκλογών και το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ. «το οποίο προτάσσει πάντα την ανάπτυξη και την ευημερία όλων των πολιτών», όπως τόνισε ο κ. Λιούτας.

Όσον αφορά το κοινοβουλευτικό του έργο, τόνισε ότι «η πρώτη μου κοινοβουλευτική θητεία σηματοδότησε στην πράξη την υλοποίηση του μεγάλου του στόχο, να βοηθήσω τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου», υπογραμμίζοντας τις παρεμβάσεις του σε ότι αφορά τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο, με άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις και ενισχύσεις, αναδιάρθρωση του ΕΛΓΑ, θωράκιση του ανταγωνιστικού μας πλεονεκτήματος στον πρωτογενή τομέα,  αντιμετώπιση του ζητήματος των παράνομων ελληνοποιήσεων αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων κ.αλ.

Επιπρόσθετα σημειώθηκαν, η κρίσιμη και αποφασιστική παρέμβαση του για την επαναφορά των 120 δόσεων, καθώς και όλες οι δράσεις του για ενίσχυση του εισοδήματος των συνταξιούχων, επισημαίνοντας τον αγώνα που έδωσε για αύξηση του ορίου των ασφαλιστικών οφειλών προς τον ΟΓΑ, για να μπορούν να βγαίνουν ευκολότερα στην σύνταξη οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που συμπληρώνουν το συντάξιμο έτος τους, ενώ αναφέρθηκε και στην 1η του κοινοβουλευτική ερώτηση, με την οποία ο ίδιος από τον Νομό Τρικάλων και μαζί με 13 Βουλευτές της Ν.Δ. από όλη την Ελληνική Επικράτεια, ζητούσαν να δημιουργηθεί δομή δια βίου εκπαίδευσης για παιδιά ΑμΕΑ για περαιτέρω κατάρτιση, γνώση, μαθητεία και εξέλιξη, μετά την υποχρεωτική σχολική εκπαίδευσή τους.

Στις συναντήσεις του με εμπόρους και καταστηματάρχες, όπως πάντα πραγματοποίησε γόνιμη συζήτηση που βασίζεται στην αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει μαζί τους και του αναγνωρίστηκε ότι ήταν πάντα στο πλευρό τους και το έχει αποδείξει με πράξεις, προτάσσοντας την ανάγκη για κίνητρα και για πολιτικές ικανές να ενισχύουν τους ελεύθερους επαγγελματίες, τον κόσμο της εργασίας, το πλούσιο και ανταγωνιστικό τουριστικό προϊόν του Νομού Τρικάλων και την τοπική κοινωνία συνολικά.

Ταυτόχρονα, ο κ. Λιούτας, δεν έκρυβε την ικανοποίηση του που πιστώθηκε και η συνδεδεμένη για τα βοοειδή, γεγονός το οποίο έρχεται να ικανοποιήσει μεγάλη μερίδα των κτηνοτρόφων. Η ολοκλήρωση και της συνδεδεμένης στα βοοειδή έρχεται σε συνέχεια της πίστωσης της συνδεδεμένης στα αιγοπρόβατα, η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, καθώς υπήρξε από την πλευρά του διαρκής πίεση για την καταβολή των συνδεδεμένων για να ενισχυθεί η ρευστότητα στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους

«Σταδιακά ολοκληρώνονται όλες οι εκκρεμότητες της καταβολής των ενισχύσεων, γεγονός που αποδεικνύει ότι στεκόμαστε πάντα αρωγοί για την στήριξη και την ενίσχυση όλων των παραγωγών μας, αγροτών και κτηνοτρόφων», ανέφερε ο κ. Λιούτας.

Στα Δημοτικά Διαμερίσματα Λογγάκι, Κρηνίτσα, Αρδάνι, Ζηλευτή και Παλαιόπυργο, παρά την δυνατή βροχή, κάτοικοι έσπευσαν να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με τον υποψήφιο Βουλευτή επιφυλάσσοντας του για ακόμη μια φορά «ζεστή» υποδοχή.

Κάτοικοι που ο Θανάσης Λιούτας τους ξέρει όλους με τα μικρά τους ονόματα, αφού όλα τα χρόνια της πολιτικής του διαδρομής τους επισκέπτεται πολύ συχνά και έμπρακτα έχει αποδείξει πως βρίσκεται στο πλευρό τους.

Συζήτησαν για τις αγροτικές και κτηνοτροφικές ενισχύσεις και για τον αγώνα που δόθηκε για την στήριξη του διαθέσιμου εισοδήματος σε κάθε σπίτι και αναδέχθηκε η μεγάλη δυναμική για τον Θανάση Λιούτα αποδεικνύοντας ότι οι κάτοικοι αναγνωρίζουν όλες τις προσπάθειες που έχει κάνει για όλους.

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα των επισκέψεων του, ο κ. Λιούτας, επισκέφτηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, όπου τον υποδέχτηκαν οι Αστυνομικοί Διευθυντές Δημήτρης Μήτραινας και Θανάσης Καππάς, τους οποίους συνεχάρη θερμά για το δύσκολο έργο που επιτελούν, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντήσει και συνομιλήσει και με το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής τόνισε ότι «η ασφάλεια αποτέλεσε, αποτελεί και θα αποτελεί ύψιστο, κρίσιμο και αποφασιστικό στόχο για την Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη και ότι στις γυναίκες και στους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας απαιτείται πάντα ο μέγιστος σεβασμός μας για το έργο που με αυτοθυσία επιτελούν πάντα».

Οι επαφές του, συνεχίστηκαν στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρικάλων, όπου ενημερώθηκε για την εύρυθμη λειτουργία του, από την Διευθύντρια Μαρία Λίτσιου, τον Διοικητή της Εξωτερικής Φρουράς Δημήτριο Παππά, καθώς και τον Αρχιφύλακα Θεόδωρο Αλεστά.

Επόμενος σταθμός ήταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων. Εκεί συνάντησε τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Τρικάλων Βαγγέλη Τσιορλίδα και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων Δημήτρη Παπαγεωργίου.

«Το Πυροσβεστικό Σώμα, αποτελείται από ένα άξιο στελεχιακό δυναμικό, από γυναίκες και άνδρες, που με μαχητικότητα και μεγάλη επάρκεια και ικανότητα, προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες», υπογράμμισε ο Θανάσης Λιούτας

Στη συνέχεια ο εκ νέου Υποψήφιος Βουλευτής μετέβη στο Δασαρχείο Τρικάλων, όπου τον υποδέχθηκαν, ο Δασάρχης Δημήτρης Καλόγηρος και ο Διευθυντής Δασών Χρήστος Μπουλογιώργος. Στο Δασαρχείο η συζήτηση συμπεριέλαβε όλα τα κρίσιμα ζητήματα του τομέα ευθύνης του Δασαρχείου.

Ο κ Λιούτας. λόγω των καιρικών συνθηκών, ανέβαλε τις σημερινές απογευματινές και βραδινές επισκέψεις του σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού και ενημέρωσε πως θα επισκεφθεί περιοχές που πλήττει η βροχή.

Αύριο Πέμπτη, το πρωί ο κ. Λιούτας, θα παραχωρήσει ραδιοφωνική συνέντευξη στο «Ράδιο Ζυγός» στις 10.30 θα επισκεφθεί το Ε΄ ΚΑΠΗ, στις 11 στο ΣΤ΄ ΚΑΠΗ και στις 11.30 την e-trikala.

To απόγευμα θα επισκεφθεί στις 6 την Παναγία, στις 6.30 τον Κορυδαλλό, στις 7 την Τρυγώνα, στις 7.30 την Μεγάλη Κερασιά, στις 8.30 στην Διάβα.