Η μεσημεριανή κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, ήταν σήμερα στις 12.25 το μεσημέρι η εξής:

                              ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία:

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

                                  ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Χανίων – Κισσού, από την διασταύρωση του χιονοδρομικού κέντρου «Αγριόλευκες Πηλίου» μέχρι την διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος) στον Κισσό Μαγνησίας

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα εξής σημεία:

                                    ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων (λεωφορείων κ.λπ.) και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας από το 4ο χλμ. έως το 55ο χλμ. της επαρχιακής Οδού Πύλης – Μεσοχώρας.

Επιπλέον, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες ή ελαστικά ειδικού τύπου στο σύνολο του επαρχιακού και λοιπού οδικού δικτύου ορεινών και ημιορεινών περιοχών των Δήμων Μετεώρων και Πύλης και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας.

                                ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην επαρχιακή οδό Καρδίτσας – Φράγματος Λίμνης Πλαστήρα, μέσω της Τοπικής Κοινότητας Μορφοβουνίου.