Για την …επόμενη ημέρα χωρίς «Μύλο Ξωτικών»

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, είχε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου στα γραφεία του Συλλόγου με αντικείμενο τα νέα δεδομένα που φέρνει ο «κορωνοϊός» στην τοπική αγορά.

Το βασικότερο ζήτημα, η απουσία φέτος του «Μύλου των Ξωτικών» που θα αποτελέσει τον κύριο παράγοντα για την απώλεια εσόδων των τοπικών εμπορικών επιχειρήσεων με την Δημοτική Αρχή Τρικάλων, να επιχειρεί με … «ασπιρίνες» να μεταδώσει κλίμα αισιοδοξίες στους εμπόρους που αντιλαμβάνονται ότι τους περιμένει μια πολύ δύσκολη περίοδος που θα δώσουν σκληρή «μάχη» οικονομικής επιβίωσης.

Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα όσο και να επιχειρηθεί να αλλάξει την ψυχολογία των καταναλωτών, αυτό είναι βέβαιο πως δεν μπορεί να γίνει με …άδειες τσέπες και η κατάσταση διαρκώς επιδεινώνεται με τα μέτρα κατά του «κορωνοϊού» που δεν αφήνουν περιθώρια αφού θα «χτυπηθεί» ανελέητα, ο κύριος παράγοντας των εορτών που είναι η διασκέδαση…

Από εκεί και πέρα, ο Δήμαρχος, «άρπαξε» την ευκαιρία να …διαφημίσει την «ανάπλαση» της λαϊκής αγοράς και να αναφερθεί σε μια παλιά …ιστορία του «Open Mall» που έχει «στοιχειώσει» και έχει αρχίσει να παίρνει τα χαρακτηριστικά του «γιοφυριού της Άρτας».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η συνάντηση, ήταν μια ευκαιρία για το … «φαίνεσθαι» χωρίς να προσθέσει κάτι το ουσιαστικό για την …επόμενη ημέρα στην τοπική οικονομία από την μη λειτουργία του «Μύλου των Ξωτικών».