Φιλοξενία Πρωταθλητών στα Τρίκαλα

Μια παρέα 7 Πρωταθλητών από Τρίκαλα, Λαμία, Αθήνα, Γερμανία, Θεσσαλονίκη και  Πάτρα φιλοξένησε ο Προπονητής του ΣΟΑ Τρικάλων Νίκος Παϊταρίδης.

Οι Φανή Τζέλη, Εύα Παϊταρίδου, Νεφέλη Σταμέλου, Σπύρος Νίτσας, Ελένη Βασιλειάδου, Μαρία Φεύγα και Κατερίνα Αγγελοπούλου, πήραν «ανάσες» ολιγοήμερων διακοπών από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις αλλά και από τις … εξετάσεις διότι πέρα από την αξία τους ως Αθλητές του Τάε-Κβο-Ντο με την οποία έχουν τιμήσει το Εθνόσημο, διακρίνονται και στις σπουδές τους.

Όπως αναφέρει ο κ. Παϊταρίδης «διαθέτουν κουλτούρα παιδείας, είναι άνθρωποι υψηλού επιπέδου, διακρίνονται στις σπουδές τους, έχουν αξίες. Δεν είναι μόνο καλοί αθλητές, αλλά και εξαίρετοι χαρακτήρες

Σπουδάζουν η έγραψαν τόσο καλά όλοι τους αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι πρωταθλητισμός και γράμματα πάνε μαζί, γιατί αυτά τα παιδιά έμαθαν να αγωνίζονται και προσπαθούν. Συνεχίζουν με το ίδιος πάθος, με το μεράκι που διακρίνει πάντα τους πρωταθλητές.

Αυτή η γενιά  γράφει ιστορία σε δύσκολες συγκυρίες και με εφόδια και συνθήκες που δεν έχουν καμία σχέση με τους αντιπάλους τους στο εξωτερικό και χωρίς ουσιαστικά την στήριξη της πολιτείας.

Η χημεία που έχουν μεταξύ τους και με τους Συλλόγους τους είναι πολύτιμη και αυτή θα τους μείνει κυρίως στο τέλος της καριέρας τους».