Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου «Κόκκινου Πύργου»

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου «Κόκκινου Πύργου» θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλα τα Μέλη και τους Φίλους μας που παρευρέθηκαν στην θρησκευτική Πανήγυρη του Αγ. Γεωργίου Πύργου και στην μουσικοχορευτική εκδήλωση που ακολούθησε την Κυριακή 23 Απριλίου 2023.

Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε τον εφημέριο της εκκλησίας μας π. Αντώνιο Μπίλλα για την άψογη συνεργασία που είχαμε, την μαέστρο της χορωδίας Δέσποινα Πλαστάρα που μας καθοδήγησε με τα τραγούδια που ήταν αφιερωμένα στον Αγ. Γεώργιο και την Λαμπρή , την Βανέσα Λαχάνου Καθηγήτρια Φυσικής
Αγωγής που επιμελήθηκε τα χορευτικά τμήματα της εκδήλωσης και όλους όσους βοήθησαν ο καθένας ξεχωριστά με τον τρόπο του για την πραγματοποίηση αυτής της γιορτής καταβάλλοντας προσωπικό χρόνο και κόπο.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους Εκπροσώπους του Κοινοβουλίου και Υποψήφιους Βουλευτές καθώς και τους Εκπροσώπους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας, Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, Δήμος Τρικκαίων, Αρτοποιείο Μπαντέκας –Ευθυμίου Ο.Ε., Οινοποιία Τσιλιλής Α.Ε., κάβα ποτών Σαμαράς Ευάγγελος, Top espresso café Καλαντζής Γεώργιος, τους συμπολίτες και κατοίκους του Πύργου για τις χρηματικές και υλικές τους
προσφορές, καθώς και τα ΜΜΕ που βοήθησαν στην προβολή της εκδήλωσης.

Η συμμετοχή και η αγάπη σας συνέβαλε στην επίτευξη του στόχου μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με νέες δράσεις.

Ευαγγελία Γάκη

Πρόεδρος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου «Κόκκινου Πύργου»