Εξιχνιάστηκε η κλοπή …ΑΤΜ

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, η κλοπή μηχανήματος αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ) που είχε διαπραχθεί στον περασμένο Απρίλιο σε περιοχή του Νομού Λάρισας.

Συνελήφθησαν σε περιοχές του Τυρνάβου και της Φθιώτιδας, 4 άτομα, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης του Ανακριτή Λάρισας. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν ακόμη 2 συνεργοί τους.

Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, στις 10 Απριλίου, τις πρώτες πρωινές ώρες οι 4 δράστες μαζί με τους άλλους 2 συνεργούς τους, εμβόλισαν με κλεμμένο ΙΧΦ αυτοκίνητο την πρόσοψη υποκαταστήματος τράπεζας σε περιοχή του Νομού Λάρισας και αφαίρεσαν το ΑΤΜ.

Στην συνέχεια, αφού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό από το εσωτερικό του μηχανήματος, εγκατέλειψαν το μηχάνημα και το προαναφερόμενο όχημα σε αγροτικές περιοχές του Τυρνάβου και διέφυγαν με 2 άλλα οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις και να ταυτοποιηθούν τυχόν λοιποί συνεργοί τους.