Εξιχνιάστηκαν 8 περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής σε οχήματα

Συνελήφθη στην Καρδίτσα από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, 32χρονος.

Ο συλληφθείς, εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω από Αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας να προσπαθεί να αφαιρέσει ΙΧΕ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 19χρονου και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 22 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου, διέπραξε συνολικά επιπλέον 8 κλοπές – διαρρήξεις, σε ισάριθμα σταθμευμένα ΙΧΕ αυτοκίνητα στην Καρδίτσα, (7 τετελεσμένες και 1 σε απόπειρα), αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ, 2 gps, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Επιπλέον, διέπραξε από κοινού με τον 32χρονο που συνελήφθη προχθές στην περιοχή της Καρδίτσας για κλοπή τροχοφόρου, την κλοπή του συγκεκριμένου οχήματος.

Από την κατοχή του κατασχέθηκαν, δίκυκλο μοτοποδήλατο και ΙΧΕ αυτοκίνητο, με παραποιημένα στοιχεία, προκειμένου να διερευνηθεί το νόμιμο της κατοχής τους, gps που αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο δικαιούχο, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.