Εξιχνιάσθηκαν συσχετιζόμενες δολοφονίες

Εξιχνιάσθηκαν από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 2 υποθέσεις ανθρωποκτονίας που συνδέονται μεταξύ τους και συγκεκριμένα, η υπόθεση ανθρωποκτονίας  33χρονου Αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε την 14η  Ιουλίου 2019 στο Χαϊδάρι, εξωτερικά καφετέριας και η υπόθεση ανθρωποκτονίας 25χρονου Αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε 10 μέρες μετά σε καφετέρια στο Περιστέρι.

Όπως προέκυψε από την Αστυνομική έρευνα, δράστες της ανθρωποκτονίας του 33χρονου, είναι ο 25χρονος μετέπειτα δολοφονηθείς και 2 τουλάχιστον άγνωστοι δράστες.

Κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 25χρονου, είναι 4 Αλλοδαποί ηλικίας 24, 26, 30 και 32 ετών και διαπράχθηκε στο πλαίσιο αντεκδίκησης για την ανθρωποκτονία του 33χρονου ομοεθνούς τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Στην συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος,  ενώ οι άλλοι 2 αναζητούνται.