Εξιχνίαση κλοπών

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 6 περιπτώσεις κλοπών και συνελήφθησαν στον Βόλο ως δράστες, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 56χρονος και 47χρονος σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση, αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, της κλοπής, της παράβασης του Νόμου περί ναρκωτικών και της ληστείας.

Οι δράστες, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο και σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά, 2 συσκευασίες με ποσότητες χασίς, τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, διάφορα χρυσαφικά, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και 2 κινητά τηλέφωνα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 6 έως 10 Απριλίου, οι 2 συνεργοί διέπραξαν από κοινού κλοπές από οικίες και 3 απόπειρες κλοπής στην πόλη του Βόλου, αφαιρώντας μεγάλο αριθμό χρυσαφικών και το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ.

Μέρος των αφαιρεθέντων χρυσαφικών κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην νόμιμη δικαιούχο τους.

Επιπρόσθετα, όπως εξακριβώθηκε, στις 27 Μαρτίου στην Λάρισα, ο 56χρονος διέπραξε άλλες 2 περιπτώσεις κλοπής από οικίες, αφαιρώντας συνολικά διάφορα χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.

Παράλληλα, προέκυψε ότι τυγχάνει  και δράστης  ληστείας σε βάρος 2 ατόμων που διαπράχθηκε το πρωί της 29ης Μαρτίου σε οικία στην Λάρισα, από όπου αφαίρεσε χρυσαφικά και χρηματικό ποσό, ενώ χτύπησε στο πρόσωπο το ένα από τα δύο άτομα.