Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Λέγομαι Παναγιώτης και κατοικώ στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.

Τα τελευταία 15 χρόνια έχω αναλάβει τα πατρογονικά μου χωράφια- ελαιόδεντρα και τα οποία ποικίλλουν ως προς την θέση τους σε υψόμετρο, όπως επίσης ποικίλλουν και από το αν είναι ποτιστικά η όχι.

Από την αρχή- αρχή επεδίωξα να τα εντάξω στο σύστημα Σ.Ο.Δ. σε ένα σύστημα δηλαδή, Ολοκληρωμένης Διαχείρισης. Η εφαρμογή εκείνων των καλών καλλιεργητικών πρακτικών (Κ.Κ.Π.), αρχίζοντας από τον ίδιο μου τον εαυτό ( συνήθειες, εφαρμογές, ατομική υγιεινή) και επεκτεινόμενες στην ελαιοκαλλιέργεια, ΟΧΙ Ζιζανιοκτόνα, επεμβάσεις καταπολέμησης των παθογόνων-εχθρών της ελιάς-ύστερα μόνο μετά από παρατήρηση των δεικτών παγίδων-με απώτερο στόχο την συντήρηση-ανόρθωση του Ελαϊκού Οικοσυστήματος εντασσόμενο βέβαια στο γενικότερο οικοσύστημα της κάθε περιοχής-χώρας.

Η συνέχεια-σημασία δίνεται στην Ψυχρή Έκθλιψη του ελαιοκάρπου, στο ελαιοτριβείο.

Η συνιστάμενη, το τελευταίο στάδιο-διαδικασία ,είναι η μεταφορά και αποθήκευση του ατομικού-προσωπικού μου ελαιολάδου σε ιδιοκτήτες δεξαμενές και από εκεί, να συσκευαστεί και να παραδοθεί στον ενδιαφερόμενο.

Ένα Ελαιόλαδο, δηλαδή, ατόφυο-ποιοτικό που φέρει την προσωπική σφραγίδα-επιμέλεια-φροντίδα, με διακύμανση οξύτητας 0.4-0.8, χωρίς την επμόχλευση-ανάμειξη άλλων ελαιόλαδων-χημικών (χημικά βελτιωτικά ως προς το χρώμα, διαύγεια, πυκνότητα, υφή κ.λ.π.).

Άλλωστε, μην ξεχνάμε, ότι το συγκεκριμένο Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο της εν λόγω περιοχής (Π.Ο.Π.) και από συγκεκριμένους παραγωγούς-τυποποιητές είναι το 2ο παγκόσμια σε υπεροχή ελαιόλαδο!

Όσο για την ΤΙΜΗ του, αυτή πια είναι απολύτως ανταγωνιστική. Όσο αυτή στα ράφια των Super Markets. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

Το συγκεκριμένο ελαιόλαδο που θα παραλάβετε προέρχεται από ελαιοκαλλιέργεια-ελαιοπερίβολο εβρισκόμενο σε υψόμετρο 350 μέτρων.

ΜΗ ποτιστικό. ΔΕΝ έχουν χρησιμοποιηθεί-εφαρμοστεί ΟΥΤΕ ζιζανιοκτόνα ΟΥΤΕ δακοκτόνα.

Επικοινωνία: Τηλ.: 6980007828

Email:[email protected]