Έτοιμος να επιβεβαιώσει τους γερούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία

Μετά από έναν δημιουργικό προεκλογικό αγώνα με συγκεντρώσεις, ενθουσιασμό, συγκίνηση, η προεκλογική περιοδεία του Θανάση Λιούτα, αναδείχθηκαν οι δεσμοί αγάπης, δεσμοί εμπιστοσύνης, δεσμοί αμοιβαίου σεβασμού με τους πολίτες του Νομού και η αναγνώριση του αγώνα ως Βουλευτή και των αποτελεσμάτων για τον τόπο και την τοπική κοινωνία.

Ανάμεσα στην αφετηρία του, στην συγκλονιστική από κόσμο και συγκίνηση, συγκέντρωση του στην Αγία Μονή και στο τελευταίο χωριό της περιοδείας του, στην αποθεωτική συγκέντρωση του στο Ελευθεροχώρι, μεσολάβησαν όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού.

Οι κάτοικοι συνέρρεαν για να τον συναντήσουν, να τον ακούσουν, να του μιλήσουν, να συζητήσουν μαζί.

 «Για κάθε δίκαιο αίτημα. Η πόρτα του γραφείου μου ήταν πάντα ανοικτή», όπως πάντα τονίζει ο ίδιος.

Από το πιο ορεινό χωριό του Δήμου Μετεώρων, από το πιο ορεινό χωριό του Δήμου Πύλης, σε όλα τα πεδινά, παντού, στα Τρίκαλα, στην Καλαμπάκα, στην Πύλη και στην Φαρκαδόνα, ο κ. Λιούτας ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρών. Παρών στον αγώνα για λύσεις για όλους, για όλη την τοπική κοινωνία. Για αυτά πολιτεύεται, για αυτά παλεύει, για αυτά αγωνίζεται.

«Τα χωριά μας, σε κάθε έναν από τους 4 Δήμους μας, οι κωμοπόλεις – έδρες των Δήμων, η πόλη των Τρικάλων, όλος ο τόπος μας, έχουν ανθρώπους άξιους, ανθρώπους της προκοπής και της εργασίας. Νέα παιδιά, μια υπέροχη νέα γενιά, με μεγάλα όνειρα και μεγάλες δυνατότητες. Ποτέ δεν σταμάτησα να τρέχω για όλους, ποτέ δεν σταμάτησα και δεν θα σταματήσω να βοηθάω», υπογραμμίζει ο Υποψήφιος Βουλευτής.

Επόμενο ραντεβού, σήμερα στις 8 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων «Αθανάσιος Τριγώνης» με την κεντρική ομιλία.

Λίγο πριν την κάλπη της 21ης Μαΐου, ο Θανάσης Λιούτας με την ομιλία του, συνεχίζει να έχει ανοικτούς διαύλους με το σύνολο της κοινωνίας μας.

Το κοινοβουλευτικό του έργο, οι παρεμβάσεις του, οι τοποθετήσεις και οι προτάσεις του, είχαν, έχουν και θα έχουν πάντα ως στόχο την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και την ευημερία σε κάθε σπίτι.