Έτοιμη να μας κάνει περήφανους

Η Τρικαλινή Φένια Τζέλη αναχωρεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΟΑΤ με αφορμή την συμμετοχή της αθλήτριας Φένιας Τζέλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν σε λίγες μέρες στην Αργεντινή.

«Δεν φανταζόμουνα ποτέ όταν ξεκινούσαμε πριν 18 χρόνια την ίδρυση του ΣΟΑΤ πως θα υπήρχε μια μέρα όπου θα νιώθαμε τόση υπερηφάνεια και χαρά λόγω συμμετοχής αθλήτριας μας σε Ολυμπιάδα», ανέφερε ο Βασίλης Βαριάμης και πρόσθεσε «εύχομαι στις 9 Οκτωβρίου ο προπονητής της Φένιας και Κουμπάρος μου να κάνει το …ντου στον αγώνα πανηγυρίζοντας μετάλλιο της Φένιας».

«Δεν φοβάμαι να το πω ότι είμαστε φαβορί για μετάλλιο, απλά αυτό μας προσθέτει επιπλέον άγχος αλλά όχι φόβο», ανέφερε ο προπονητής της αθλήτριας Νίκος Παϊταρίδης και πρόσθεσε «η Φένια αντιπροσωπεύει μια γενιά που οφείλει να ξαναστήσει την χώρα μας από την αρχή» και συμπλήρωσε «δεν θα φτάναμε εδώ χωρίς την βοήθεια των χορηγών της πόλης και τον ανταγωνισμό των συναθλητριών της και την στήριξη της οικογένειάς της».

«Η .. ΄΄Μέσι΄΄ του ΣΟΑΤ πηγαίνει στην χώρα του Μέσι για μια επιτυχία που δεν είναι αυτοσκοπός αλλά καλοδεχούμενη αν έρθει» επισήμανε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Η Αθλήτρια από την πλευρά της, έδωσε υπόσχεση ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο και ευχαρίστησε τον προπονητή της, τον Γυμναστή της και τους χορηγούς που την έχουν βοηθήσει να φτάσει να συμμετάσχει σε Ολυμπιάδα.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων Άκης Αναστασίου ευχήθηκε το «καλή επιτυχία» στην Αθλήτρια και έδωσε τα εύσημα στον ΣΟΑΤ για την προσπάθεια που καταβάλει στον τομέα του Αθλητισμού.

«Δουλέψαμε πολύ, προετοιμαστήκαμε καλά, είμαστε σωματικά και ψυχολογικά έτοιμοι και θα χαρούμε …μετά γιατί τώρα προηγείται το …άγχος», ανέφερε ο Γυμναστής της Αθλήτριας Γιώργος Μήτσας.

Με την ευχή όλων, η Φένια Τζέλη, θα ταξιδέψει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αργεντινής, δείχνοντας ήρεμη και κυρίως αποφασισμένη να επιστρέψει στα Τρίκαλα με ένα μετάλλιο στο στήθος της.

Να της το ευχηθούμε ολόψυχα…