Έτοιμη για την …τελική ευθεία

Στην …τελική ευθεία μπαίνει με ενθουσιασμό και αισιοδοξία, η Μαρίνα Κοντοτόλη.

Η Υποψήφια Βουλευτής των Τρικάλων στην πρώτη της φορά να βρεθεί στην διεκδίκηση της ψήφου για την κεντρική πολιτική σκηνή, κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα, έχοντας διεξάγει προεκλογικό αγώνα όπου όσοι είχαν την ευκαιρία να την γνωρίσουν, είναι βέβαιο πως εντόπισαν μια ξεχωριστή υποψηφιότητα.

Εκλεγμένη στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Τρικάλων, διεκδικεί και εκλογή στο Εθνικό Κοινοβούλιο, μέσα από ένα προεκλογικό αγώνα υπό δύσκολες συνθήκες αλλά η κ. Κοντοτόλη είναι γεννημένη για τα δύσκολα όπως εξάλλου το μαρτυρά και η προσωπική της ζωή…

Γυναίκα μονογονέας που δημιούργησε μια επιτυχημένη επιχείρηση, μια γυναίκα που οι δυσκολίες της ζωής, την έφεραν να εγκαταλείψει το σχολείο για να βοηθήσει την οικογένεια της, να μαθητεύσει σε νυχτερινό σχολείο και να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις, να εισαχθεί στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Παντείου και να αποφοιτήσει και να αποκτά τον θαυμασμό και την εκτίμηση όσων γνωρίζουν την προσωπική της διαδρομή.

Αυτή την προσωπική διαδρομή που την έφερε να ξέρει την αξία της κοινωνικής προσφοράς και να το δείχνει εμπράκτως όποτε μπορεί να βοηθήσει συνανθρώπους της.

Μια εξαιρετική Κυρία που αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρο της και κοσμεί το τοπικό ψηφοδέλτιο του «ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία» με κοινωνικό πρόσημο και μακριά από τις κακοήθειες που επιφέρει –δυστυχώς- ένας προεκλογικός αγώνας.

Την ερχόμενη Κυριακή, η Μαρίνα Κοντοτόλη, πραγματοποιεί την κεντρική της προεκλογική ομιλία στις 7.30 το απόγευμα στις πρώην αποθήκες του ΟΣΕ.