Ετοιμάζουν …βαλίτσες οι Τρικαλινοί «γαλάζιοι»

Ένα τριήμερο από την ερχόμενη Παρασκευή θα περάσουν στην Αθήνα οι Τρικαλινοί «γαλάζιοι» και ειδικά αυτοί που «καίγονται» να είναι υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές σε Αυτοδιοικητικό, Ευρωπαϊκό και Εθνικό επίπεδο.

Ετοιμάζουν …βαλίτσες με κουστούμια και …ταγέρ οι γυναίκες για να βρεθούν στην Αθήνα στο 12ο τακτικό Συνέδριο της Ν.Δ. που θα υποδεχθεί, περισσότερους από 2.000 Σύνεδρους από όλη την Ελλάδα.

Συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε στα 2 προηγούμενα συνέδρια, η Ν.Δ., θα διοργανώσει παράλληλες δράσεις οι οποίες θα πλαισιώσουν το κυρίως πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Το παράλληλο πρόγραμμα υπό το Συντονισμό το Γραμματέα του Κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη εστιάζει σε ζητήματα ειδικού ενδιαφέροντος

Στο 12ο τακτικό συνέδριο, η Ν.Δ. θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους την οικογένεια και τους νέους και οι εκδηλώσεις θα αφορούν, την ανεργία των νέων, την συμμετοχή των νέων στα κοινά, στο bullying, ένα οξύ κοινωνικό πρόβλημα στο οποίο δεν είχε δοθεί στο παρελθόν η απαραίτητη προσοχή και το οποίο συμπεριλαμβάνεται ως θέμα συζήτησης για πρώτη φορά σε συνέδριο πολιτικού κόμματος, στο brain drain και την ανάγκη να διασφαλίσουμε ότι οι νέοι που ζουν στην Ελλάδα θα έχουν ευκαιρίες στη χώρα τους αλλά και εκείνοι που έχουν φύγει ήδη θα ξανασκεφτούν στο μέλλον να επιστρέψουν, στις ανισότητες που αντιμετωπίζουν μέχρι και σήμερα οι γυναίκες στην αγορά εργασίας.

Η Ν.Δ, δίνει έμφαση και στα ζητήματα οδικής ασφάλειας, στην ηλεκτροκίνηση ως άξονα της προστασίας του περιβάλλοντος όσο και στην εισαγωγή νέων τεχνολογιών στις μεταφορές.

Παράλληλα θα λειτουργήσει περίπτερο που θα αφορά την ασφάλεια πλοήγησης στο διαδίκτυο, σε όσους «μάχονται» τον καρκίνο και …συναυλία που θα ρίξει την αυλαία του Συνεδρίου

Η συναυλία, θα έχει την συμμετοχή της χορωδίας της «Κιβωτού του Κόσμου» και τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού».