Έσπασε το αήττητο του Α.Ο. Τρίκαλα

Στο ντέρμπι των πρωτοπόρων της βαθμολογίας της Super League 2 ο Α.Ο. Τρίκαλα, υποδέχθηκε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα των Τρικάλων, δεν κατάφερε αυτή την φορά να κρατήσει εντός έδρας απαραβίαστη την εστία, γνώρισε την ήττα με 3-1 και ταυτόχρονα έσπασε το αήττητο της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 30΄ ο Πιαστόπουλος έδιωξε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του τέρματος του Γκάρα αλλά στο 33΄ σε πλήρη σύγχυση και πανικό μετά από δοκάρι των φιλοξενουμένων, η άμυνα δεν απέφυγε το γκολ όταν ο Παπαγεωργίου στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στο πρόσωπο του Σουλιώτη και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 42΄ νέο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους και στο 45΄το 0-2 μετά από «πούλημα» της μπάλας από τον Παπαγεωργίου.

Στο 51΄, ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων πήγε… βόλτα μέχρι το σημαιάκι του κόρνερ, έχασε την μπάλα που κατέληξε στον Αλμπάνη έξω από την περιοχή που με σουτ μείωσε το σκορ σε 1-2.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που στο 60΄ έχασαν τετ-α-τετ εξαιτίας του Γκάρα και στο 73΄ νέο «κλέψιμο» της μπάλας έξω από την περιοχή, σουτ και 1-3.

Διπλή ευκαιρία με Αλμπάνη και Ευθυμίου να σουτάρουν μέσα από την περιοχή σε σώματα αμυντικών και στο 80΄ο Γκάρας αποσοβεί το γκολ στην κλειστή γωνία του

Α.Ο. Τρίκαλα: Γκάρας, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Παπαγεωργίου (46΄Αλμπάνης), Σταματής, Πέλκας (85΄Κλεμέντε), Σκόνδρας, Ντιαλόσι, Νιάρος (Διαμαντόπουλος) , Σιλβάνο (46΄Ευθυμίου)