Ερχόταν στην Ελλάδα με jet ski

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθη Αλλοδαπός με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Είχε προηγηθεί πολύμηνη έρευνα για τον εντοπισμό οργανωμένων κυκλωμάτων μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών στην Β.Α. ακτογραμμή του νησιού.

Στο πλαίσιο αυτό, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε σε παραλιακή περιοχή στην Κέρκυρα, Αλλοδαπός, που είχε στην κατοχή του και μετέφερε με σκοπό να αποκρύψει 72 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστο χασίς, συνολικού βάρους 322 κιλών και 402 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν και 2 κινητά τηλέφωνα.

Όπως διαπιστώθηκε, από την αστυνομική έρευνα, η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών μεταφέρθηκε και παραδόθηκε στον Αλλοδαπό λίγη ώρα πριν την σύλληψή του, με την χρήση 2 jet ski που είχαν προσεγγίσει την παραλία όπου έγινε η επιχείρηση και τα οποία αναζητούνται.

Πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του συλληφθέντος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με ακατέργαστο χασίς βάρους 484 γραμμαρίων και 2 ζυγαριές ακριβείας.