Επιβραβεύονται οι προσπάθειες της 4ετίας

Την λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας, την αγορά, τα εμπορικά και τα καταστήματα εστίασης επισκέφθηκε ο Θανάσης Λιούτας, βρισκόμενος δίπλα στους ανθρώπους της παραγωγής και της αγοράς, όπου είχε σημαντική όπως πάντα συζήτηση.

Μίλησαν μαζί για τα ζητήματα της παραγωγής. Μίλησαν για τις αποζημιώσεις. Συζήτησαν για τη μεγάλη στήριξη που δόθηκε λόγω της διεθνούς κρίσης της ακρίβειας και για τον μεγάλο στόχο που πάντα θέτει ο κ. Λιούτας, η στήριξη να είναι συνεχής. Με ειλικρίνεια και σεβασμό, οι συζητήσεις τους, πάντα είναι γόνιμες, γεγονός ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο ο κ. Λιούτας πάντα συνομιλεί, συζητά και έρχεται σε επαφή με όλους τους συμπολίτες μας.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής, συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα, με πυκνές εμφανίσεις και συγκεντρώσεις, γεμάτες κόσμο, παλμό, συγκίνηση και πάντοτε με γόνιμη συζήτηση για την πολιτική, για την στήριξη, για τους στόχους για ανάπτυξη, πάντα δίπλα σε όλους σε κάθε τοπική κοινωνία και αναγνωρίζεται ο αγώνας του, αφού γνωρίζουν οι πολίτες, ότι για τα ζητήματά τους, ο Θανάσης Λιούτας έτρεξε και έβαλε πλάτη, όπως ενδεικτικά πάντα θα του πουν.

Στο πρόγραμμα των επισκέψεων και το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, όπου ο Υποψήφιος Βουλευτής συνομίλησε με τις Ιατρούς Εύη Καλκάνη και Γεωργία Κοτρώνη και με το σύνολο του νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας για ζητήματα που ο κ. Λιούτας, «έτρεξε» για επίλυση και συνεχάρη θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για το υψηλό επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδας που προσφέρουν σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Φαρκαδόνας, όπου ο Υποδιοικητής, Αστυνόμος Α’, Δημήτρης Καραΐσκος, υποδέχθηκε τον κ. Λιούτα. Για ακόμη μια φορά ο Υποψήφιος Βουλευτής, συνεχάρη τους Αστυνομικούς για το δύσκολο έργο τους και για την κοινωνική προσφορά τους.

«Γνωρίζετε πόσο πάλεψα για κάθε ζήτημά σας συνεχώς. Αποτελούσε και αποτελεί, μεγάλη μου ευθύνη. Η πολιτεία είναι πάντα στο πλευρό σας. Ως επιβράβευση, ως αναγνώριση, για όσα προσφέρετε για την θωράκιση της ασφάλειας και την προστασία όλων», υπογράμμισε ο κ. Λιούτας.

Ακολούθησαν επισκέψεις του κ. Λιούτα στο ΕΚΑΒ, στο ΔΙΕΚ, στον ΕΦΚΑ

«Στο σύνολο των Ιατρών, των Νοσηλευτών, ολόκληρου του προσωπικού, του Νοσοκομείου μας και όλων των δομών Α/Βάθμιας υγείας, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το φορτίο που σήκωσαν στις πλάτες τους μέσα στα χρόνια της πανδημίας και για τον καθημερινό τους αγώνα, δίπλα σε ολόκληρη την τοπική μας κοινωνία», τόνισε ο κ. Λιούτας στις επισκέψεις του στο Νοσοκομείο Τρικάλων, στο Κέντρο Υγείας, στην ΤΟΜΥ Τρικάλων και στο ΕΚΑΒ και πρόσθεσε «Τεράστια η προσφορά σας, πάντα ευγνώμονες όλοι, πάντα δίπλα σας».

Ο κ. Λιούτας, συναντήθηκε με τον Διοικητή, Κώστα Γρηγορίου, τον Πρόεδρο των Εργαζομένων, Ηλία Τσιμπίδα, ενώ συνομίλησε με το σύνολο του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

«Είστε οι ήρωες της εποχής, αξίζετε πάντα την αμέριστη στήριξη της Πολιτείας. Η πολιτική μας πάντα θα σας στηρίζει και θα ενδυναμώνει όλους τους φορείς της Δημόσιας Υγείας», τόνισε για ακόμη μια φορά ο κ. Λιούτας που επισκέφθηκε και το Κέντρο Υγείας Τρικάλων, καθώς και την ΤΟΜΥ και ευχαρίστησε όλες και όλους τους ανθρώπους της Δημόσιας Υγείας για την γενναία ευσυνειδησία και αυταπάρνηση που έδειξαν κατά την περίοδο της πανδημίας, αλλά και για τον αγώνα που δίνουν κάθε μέρα για όλη την κοινωνία μας.

Κατά τις επισκέψεις του, ο υποψήφιος βουλευτής στάθηκε στους βασικούς πυλώνες του προγράμματος της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τον μεγάλο και συνεχή στόχο, για την περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Ακολούθως βρέθηκε στο ΕΚΑΒ Τρικάλων, όπου συναντήθηκε με τους επικεφαλής, Βασίλη Ρακοβίτη και Γιώργο Ζαρογιάννη.

«Είστε πάντα μάχιμοι, πάντα στην πρώτη γραμμή. Το έργο σας ζωτικής σημασίας. Είστε πάντα δίπλα σε όλους!» τόνισε ο κ. Λιούτας που ενημερώθηκε και για την λειτουργία του ΔΙΕΚ από τον Διευθυντή Βασίλη Κατσογιάννη.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής επισκέφθηκε ακολούθως και τον ΕΦΚΑ, όπου με την Διεύθυνση και όλους τους Εργαζομένους, μίλησαν για την νέα εποχή, στην οποία εισήλθαν οι Υπηρεσίες του Οργανισμού, «μετά τις σημαντικές και καινοτόμες πολιτικές της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθ’ όλη την 4ετία. Ο ΕΦΚΑ εισέρχεται σε μια νέα εποχή, όπου με το άξιο στελεχιακό του δυναμικό, θα συμβάλλουν στην παροχή καλύτερων και ταχύτερων υπηρεσιών» επεσήμανε ο κ. Λιούτας.

Ειδική μνεία ασφαλώς έγινε και για τις τομές της Κυβέρνησης της Ν.Δ., πάνω στο ζήτημα της ταχύτερης απονομής των συντάξεων, με τον Υποψήφιο Βουλευτή να τονίζει πως «Είναι ένα ζήτημα με βαθύ κοινωνικό αποτύπωμα που αφορά και ακουμπά σε κάθε σπίτι. Βάλαμε τα δυνατά μας για να υπάρξει λύση».

Οι προεκλογικές περιοδείες του κ. Λιούτα, συνεχίστηκαν με πολυπληθείς οι συγκεντρώσεις στα Δημοτικά Διαμερίσματα Ξυλοπάροικο, Γοργογύρι, Πρόδρομος, Γενέσι, Πρίνος, Δενδροχώρι, Βαλτινό, όπου ο αγώνας του και τα αποτελέσματα αναγνωρίζονται και δίνουν εκ νέου το μήνυμα στήριξης στον κ. Λιούτα.

«Συνεχίζω με όλες και όλους εσάς στο πλευρό μου, 4 χρόνια, μαζί, με κάθε παρέμβαση, με κάθε πολιτική, αναδεικνύαμε τα ζητήματα του τόπου μας. Σας είχα πάντα μαζί. Σας έφερνα πάντα στο μυαλό μου. Μαζί πετύχαμε λύσεις. Για κάθε ζήτημα – για κάθε δίκαιο αίτημα. Μαζί συνεχίζουμε», ανέφερε ο κ. Λιούτας.

Οι συζητήσεις με τους κατοίκους, επικεντρώθηκαν στις πολιτικές που εφαρμόστηκαν από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, και από την έμπρακτη πολιτική βούληση για πραγματική στήριξη, για βοήθεια, για ανάπτυξη σε κάθε περιοχή του τόπου μας.

Ο κ. Λιούτας βρίσκεται με συνέπεια πάντοτε δίπλα τους. Πάντοτε μεριμνά και συνδράμει για τις λύσεις. Μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια, η επαφή του με τους πολίτες, σηματοδοτούσε πάντα έναν ανοικτό δίαυλο επαφής και επικοινωνίας και έναν μεγάλο αγώνα για λύσεις.

Ο εκ νέου Υποψήφιος Βουλευτής, δεν σταμάτησε ποτέ να συνομιλεί με τις ηγεσίες των Υπουργείων και με κάθε αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα για τον τόπο. Για τα ζητήματα των κατοίκων και να μιλά για λύσεις, να ζητά λύσεις. Οι κάτοικοι, του αναγνωρίζουν ότι με ειλικρίνεια και με δύναμη πάλεψε για αυτούς. Πάλεψε για τα αιτήματά τους, για τα προβλήματά τους. Με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα … χειροκρότημα επιβράβευσης, στάθηκαν στο πλευρό του και σε αυτή την περιοδεία. Τους στηρίζει πολύ και η επαφή τους πάντοτε στηρίζεται στον σεβασμό και στην αγάπη που τους δείχνει. Στην πίστη για το μέλλον τους, για το παρόν και για το μέλλον του τόπου μας.

Σήμερα το απόγευμα στις 6 ο κ. Λιούτας, θα επισκεφθεί το Πετρωτό, στις 6.30 την Νομή, στις 7 την Φανερωμένη, στις 7.30 τους Ταξιάρχες και στις 8.30 τα Μεγάλα Καλύβια.

Αύριο Κυριακή στις 10.30 το πρωί, ο κ. Λιούτας, θα επισκεφθεί την Οξύνεια στις 11 το Κακοπλεύρι, στις 11.30 τους Σταγιάδες, στις 12 το μεσημέρι την Αγναντιά, στις 12.30 τον Ξηρόκαμπο και στις 6.30 το απόγευμα θα δεχθεί πολίτες στο πολιτικό του γραφείο (Διονυσίου 7, απέναντι από την πλατεία Κιτριλάκη).