Επιβεβαίωσε η Φανή Τζέλη ότι ήταν το φαβορί

dav

Επιβεβαιώνοντας όλα τα προγνωστικά η Ολυμπιονίκης Φανή Τζέλη κατέκτησε ξανά το χρυσό μετάλλιο στους Πανελληνίους αγώνες που έγιναν στον Βόλο στην Ολυμπιακή κατηγορία των έως 57 κιλών.

Ήταν οι πρώτοι αγώνες της επί Ελληνικού εδάφους μετά το Ολυμπιακό μετάλλιο και χωρίς να είναι σε φάση αθλητικής κορύφωσης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο κερδίζοντας με σχετική ευκολία 4 αντιπάλους.

Για το προπονητικό τιμ του ΣΟΑΤ το ερώτημα ήταν η διαχείριση του Ολυμπιακού βάρους καθώς επιφέρει πολλές φορές αγωνιστικό στρες. Όμως η Φανή απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι μια από τις αθλήτριες του Ελληνικού Ταε-κβο-ντό που θα παίξει ρόλο στο Παγκόσμιο στερέωμα.

Επίσης αγωνίστηκαν χωρίς να καταφέρουν να κατακτήσουν μετάλλιο αλλά πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις οι:

* Εύα Παϊταρίδου που κέρδισε την χάλκινη πρωταθλήτρια Ελλάδας στις Γυναίκες και στον 2ο αγώνα και πρόωρο τελικό με την Πρωταθλήτρια Ελλάδος ήρθε στον κανονικό διάρκεια και στον χρυσό πόντο στάθηκε άτυχη και ηττήθηκε

* Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος κέρδισε τον πρώτο αγώνα και ηττήθηκε στον 2ο από τον πρωταθλητή.

* Χρήστος Μπλέτσας στην επανεμφάνισή του μετά από πολύ καιρό κέρδισε στον 1ο αγώνα και δεν αγωνίστηκε στον 2ο λόγω τραυματισμού.

* Μιχάλης Σικοβέλας ηττήθηκε οριακά από τον πρωταθλητή από λάθη δικά του έχοντας όμως ελαφρυντικό το μικρότερο της ηλικίας μιας και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στους Νέους. Σταθερά όμως είναι σε βάθρο…

Ο ΣΟΑΤ για μια ακόμη φορά είναι σε βάθρο και μάλιστα στο ψηλότερο Πανελλήνιο πρωταθλήματος  αλλά και πιστοποιώντας το υψηλό επίπεδο των αθλητών του που  βρίσκονται πάντα ως ένα εκ των φαβορί.

Με τις συνεχόμενες και σπουδαίες επιτυχίες των αθλητών μας σε πανελλήνιο αλλά και Διεθνή επίπεδο οι διακρίσεις φαίνονται ως κάτι απλό και φυσιολογικό, όμως κρύβεται μεθοδική και σκληρή δουλειά γι αυτό συγκαταλέγεται ως ένας εκ των κορυφαίων Συλλόγων πανελληνίως.

Το ΔΣ του ΣΟΑΤ συγχαίρει θερμά αθλητές και προπονητές για τις μεγάλες επιτυχίες και επιδόσεις των αθλητών μας στο Ολυμπιακό άθλημα του Ταε-κβο-ντο.

ΣΟΑ Τρικάλων