Επιστροφή του Αϊ Βασίλη μετά τον …covid-19

Μετά από μια 2ετία απουσίας λόγω του …covid-19, o Αϊ Βασίλης, επέστρεψε για τα παιδιά των Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, μοιράζοντας δώρα.

Η ομάδα του «Magic Castle Entertainment» μετέτρεψε την εκδήλωση σε κάτι ξεχωριστό και μοναδικό κάνοντας τα παιδικά προσωπάκια να λάμψουν από χαρά και τους γονείς να χαίρονται με την χαρά των παιδιών τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων, με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το Δ.Σ. Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Τρικάλων ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την χορηγία των δώρων, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη για την πολύτιμη συνεργασία και την παρουσία του στην εκδήλωση, Περιφερειακούς Συμβούλους που παρέστησαν στην εκδήλωση και τοπικές επιχειρήσεις για προϊόντα που πρόσφεραν για την εκδήλωση.