Επιστροφή στις νίκες για τον Α.Ο. Τρίκαλα

Υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, ο Α.Ο. Τρίκαλα, υποδέχθηκε την Α.Ε. Καραϊσκάκης για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League 2.

Με τον …covid-19 να οδηγεί στον πάγκο του Α.Ο. Τρίκαλα σε καθήκοντα προπονητή τον προπονητής τερματοφυλάκων Μπάμπη Μπακαρό.

Με το …καλησπέρα, ο Ευθυμίου σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 8΄ η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ από φάουλ του Παπαγεωργίου.

Στο 18΄ ο επόπτης βρέθηκε στο έδαφος τραυματιζόμενος μετά από σύγκρουση με παίχτη των φιλοξενουμένων, ενώ στο 34΄ η μπάλα περνά άουτ σε κεφαλιά του Σουλιώτη μετά από φάουλ και στο επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ μετά από σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 49΄νέο οριζόντιο δοκάρι για τον Α.Ο. Τρίκαλα από κεφαλιά του Σταματή και στο 54 καλοχτυπημένο φάουλ του Παπαγεωργίου, δίνει την ευκαιρία στον Ευθυμίου με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 76΄με κοντινή προβολή ο Ευθυμίου σκοράρει αλλά το γκολ ακυρώνεται και στο 80΄ο Ευθυμίου από εξαιρετική θέση σούταρε με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η ενδεκάδα των Τρικάλων: Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Σκόνδρας, Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Νιάρος, Αλμπάνης (69΄Πέλκας), Σταματής (90΄Ντιαλόσι), Ελευθεριάδης (62΄Πιαστόπουλος), Τάχατος.

Η νίκη αυτή, αύξησε την διαφορά βαθμών του Α.Ο. Τρίκαλα από τους ουραγούς της βαθμολογίας αλλά και πλησίασε στην 8η θέση.

                        Η βαθμολογία

  1. Ιωνικός 43

  2. Λεβαδειακός 38

  3. Ξάνθη 35

  4. Χανιά 31

  5. Εργοτέλης 32

  6. Διαγόρας 27

  7. Παναχαϊκή 28

  8. Απόλλων Λάρ. 24

  9. Α.Ο. Τρίκαλα 23

  10. Δόξα Δράμας 20

  11. Ιεράπετρα 12

  12. Καραϊσκάκης 12