Επιστροφή σε διψήφιο αριθμό ημερησίων κρουσμάτων ο Νομός Τρικάλων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από χθες Σάββατο στις 2 το μεσημέρι μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, καταγράφηκαν 91 νέα κρούσματα του «κορωνοϊού» στην Θεσσαλία.

Στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 42 (16 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, 2 προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας και 24 από ασθενείς που εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων 8 στο Νοσοκομείο Λάρισας, 2 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, 2 στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, 1 στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας και 11 σε ιδιωτικά εργαστήρια).

Στην περιοχή του Βόλου, καταγράφηκαν 27 (18 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και προέκυψαν 15 κατόπιν ιχνηλατήσεως, 2 από εξέταση ασθενών στο Νοσοκομείο Βόλου και 1 κατόπιν εξέτασης ασθενή σε ιδιωτικό εργαστήριο, ενώ 9 ασθενείς εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων 6 σε ιδιωτικά εργαστήρια και 3 στο Νοσοκομείο Βόλου).

Στην περιοχή των Τρικάλων, καταγράφηκαν 19 (16 προέρχονται από επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα και προέκυψαν 12 κατόπιν ιχνηλατήσεως, 3 κατόπιν εξέτασης ασθενών σε ιδιωτικά εργαστήρια και 1 κατόπιν εξέτασης στο Νοσοκομείο Τρικάλων ενώ 3 ασθενείς, εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας 2 στο Νοσοκομείο Τρικάλων και 1 σε ιδιωτικό εργαστήριο).

Στην περιοχή της Καρδίτσας, καταγράφηκαν 3 ( ασθενείς που εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων 2 στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και 1 στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου).